Persberichten

3 september 2018
V&D is terug.

V&D keert op 5 september 2018 terug als online warenhuis VD.nl.

Op 21 mei 1887 openden de ondernemers Willem Vroom (1850-1925) en Anton Dreesmann (1854-1934) hun eerste gezamenlijke winkel “De Zon”. In de Kalverstraat openden zij 25 jaar later het eerste moderne warenhuis van Nederland waar van alles te koop was, van kleding tot koffers. De pioniers waren hun tijd ver vooruit. 128 jaar heeft V&D een belangrijke rol gespeeld in de detailhandel. Een Nederlands instituut met veel historie en herinneringen.
Lees hier het volledige persbericht.Commercials


September 2018


Download de commercial.V&D Logo's


Bestanden:

V&D logo .PNG zwart
V&D logo .PNG wit


To Be Dressed

V&D en To Be Dressed bundelen de krachten en zetten zo samen in op een versnelling van de online groeiambities

Online warenhuis V&D neemt modeplatform To Be Dressed over. To Be Dressed is een online fashion outlet waarop het aanbod van honderden Nederlandse retailers wordt aangeboden.

To Be Dressed werd zes jaar geleden opgericht door Wouter Kokken en Barry Kikkert, en is inmiddels uitgegroeid tot ‘volwaardige online fashion marketplace’. Om deze enorme groei van de laatste jaren vast te kunnen houden is er dan ook actief gezocht naar een geschikte partner die hierbij kan helpen. Met de overname, die sinds 1 april van kracht is, wordt ingezet op versnelling van de online groeiambities van To Be Dressed.