07000000

0 Artikelen

gezondheid

‘Op uw gezondheid!’ We kijken elkaar diep in de ogen en wensen de ander een lang en gelukkig leven toe. Zoals in een sprookje. Inmiddels heeft een Nederlandse man van 65 nog zo’n 19 jaar voor de boeg en wordt een dame van die leeftijd gemiddeld nog 3 jaar ouder. Een gezondere levensstijl, betere zorg. Het helpt allemaal en toch gaat het soms niet allemaal meer als vanouds. Wilt u prettig leven en kunt u daarbij wat hulp gebruiken? Bij V&D vindt u tal van schoonheids- en gezondheidsproducten die het u gemakkelijker en plezieriger maken.

Van het vroege ontbijt tot de laatste bladzijde voor u slapen gaat, binnen uw warenhuis op het web vindt u producten waar u dagelijks plezier van hebt. Van een lekkere leesbril tot aan de nodige  supplementen - en alles daartussenin waarmee u de dag goed doorkomt - als een beetje hulp welkom is.

Op naar een mooier leven

Uiterlijke verzorging speelt een grote rol in het dagelijks leven, voor zowel de man als de vrouw. V&D heeft een breed scala aan schoonheidsproducten, van geuren tot aan ontharingsapparaten. Wie zich mooi voelt, straalt dit uit.

Bril bij de hand voor lekker lang lezen

Het leven begint voor sommigen misschien bij veertig, het is ook de leeftijd waarop bij iedereen de ogen achteruitgaan. Het is niet zo, dat uw gezichtsvermogen vermindert, meer dat uw ogen minder makkelijk schakelen van ver naar dichtbij. De flexibiliteit neemt dus af. Natuurlijk hoeft u daar niet meteen aan toe te geven, maar op den duur zijn de lettertjes echt te klein - of uw armen te kort. Gelukkig zijn er tegenwoordig modieuze leesbrillen naar ieders smaak, ook die van u! In de optiek van V&D online koopt u een leesbril voor een bedrag dat u in een grote stad aan parkeren kwijt bent. En bent u uw leesbril wel eens kwijt? Neem er meteen twee, voor in de kamer, op het nachtkastje, kantoor… Of gewoon om leuk te variëren.

Uw leven net wat comfortabeler

Heeft u behoefte aan wat dagelijkse ondersteuning in uw huis of onderweg? V&D heeft een groot assortiment (medische) hulpmiddelen . Een inlegzooltje of paar ondersteunende sokken en kousen helpt u onopgemerkt op weg. Hebt u behoefte aan meer zekerheid, dan biedt een looprek steun. Of kies een rollator, waarmee u net een stukje verder kunt wandelen en ook nog wat boodschappen meeneemt. Van comfortabele kussens tot een complete lichtgewicht rolstoel en van buikbanden tot een douchestoel waarmee u weer op uw gemak baddert. Bij V&D doen we ons best u alle gemakken te bieden die uw leven zo aangenaam mogelijk maken. Mist u iets? We horen graag van u en zullen kijken of we u nog beter van dienst kunnen zijn.