Mascot Online

MyCare+ Elektrische waterflosser, Elektrisch water flosapparaat, 150ml tank, Flosapparaat voor water of mondwater, 30 x 7,4 x 10,5 cm

74.95 43.36 je bespaart 31.59 (42%)

Binnen 3-4 werkdagen in huis.


Beschrijving
Elektrische flosser: Niks zegt meer dan een prachtige glimlach. De waterflosser helpt je met de gezondheid van je gebit. De flosser maakt het ook mogelijk om je tanden te reinigen als je een beugel, spalkje of implantaten hebt.
Meer Minder

Specificaties
Kleur Blauw, Wit
EAN 8720195384342
Productnummer 2315
Extra Informatie 1 Elektrische flosser: Niks zegt meer dan een prachtige glimlach. De waterflosser helpt je met de gezondheid van je gebit. De flosser maakt het ook mogelijk om je tanden te reinigen als je een beugel, spalkje of implantaten hebt.
Extra Informatie 2 Elektrische waterflosser: De waterflosser heeft een tank van 150ml waarmee je gemakkelijk je gebit schoon kan maken. De flosser heeft 3 standen: normaal: voor het reinigen in het algemeen, zacht: voor het reinigen van gevoelig tandvlees en pulse: voor het schoonmaken en masseren van het tandvlees.
Extra Informatie 3 Elektrisch flosapparaat: Het elektrische water flosapparaat maakt het makkelijk om goed voor je gebit te zorgen. Het flosapparaat heeft 3 verschillende standen en is ook nog eens gemakkelijk mee te nemen.
Extra Informatie 4 Waterflosser: De waterflosser is gemakkelijk te gebruiken dan het traditionele flosdraad. Ook is het vriendelijker en fijner voor je gebit. Naast het fijnere gebruik kan je ook meer oppervlak van je tanden reinigen.
Extra Informatie 5 Extra informatie over de waterflosser: Afmetingen inclusief opzetstuk: 30 x 7,4 x 10,5 cm, Inhoud watertank: 150ml, Kan gebruikt worden met water en mondwater, Water druk: 40 – 90 psi, Gewicht: 440 gram

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".