Acusnore

Acusnore Antisnurkring L

21.55 17.90 je bespaart 3.65 (17%)
STAPELVOORDEEL: ontvang €4.95 extra korting per extra item. 1 item = geen extra korting | 2 items = €4.95 korting | 3 items = €9.90 korting | 4 items = €14.85 etc. Geldt voor alle items met ROZE LABEL stapelvoordeel. Combineren is mogelijk. De korting wordt verrekend je winkelmandje.

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis


Beschrijving

Acusnore Antisnurkring L

De Acusnore antisnurkring is een ideale oplossing tegen snurken. De ring heeft drukpunten die op de energiebanen van de pink drukken, waardoor u of uw partner ophoudt met snurken.

De ring bevat geen chemische middelen of geneesmiddelen en werkt dus zonder bijwerkingen. De ring wordt om de linker pink gedragen tijdens het slapen en zorgt met acupressuurpunten en acupunctuurpunten dat u stopt met snurken. De drukpunten op de ring drukken op de meridianen die in verbinding staan met het neus-keelgebied en helpen om het ademen in de bijholtes en het snurken te verminderen.

Ook voor slechte slaapgewoontes en onrustige slaap zijn de drukpunten van de ring effectief.

Hoe werkt de Acusnore Antisnurkring?

De Acusnore antisnurkring maakt gebruik van de eeuwenoude Chinese theorie van acupressuur in combinatie met de positieve werking van koper op het lichaam.

De acupressuur bewijst dat er een link is tussen de drukpunten en het zenuwstelse. De neuronen uit delen van het zenuwstelsel zijn verantwoordelijk voor het aanspannen van de spieren die de normale ademhaling tot stand brengen. De ulnar zenuw is direct verbonden met de pink en is eenvoudig te activeren door het uitoefenen van druk. De drie drukpunten van de ring drukken op de meridianen van de pink, waardoor de luchtwegen anders aangespannen worden. Daarnaast maakt de ring gebruik van koper. Het is bewezen door medische experts dat dit materiaal de bloedsomloop door het lichaam kan veranderen, wanneer het direct op de huid gedragen wordt. De Acusnore ring heeft, net als het lichaam, electromagnetische werkingen die het energyleven en de bloedsomloop kunnen veranderen. Verschillende studies hebben laten zien dat koper een helende werking heeft op het lichaam en spieren en botten kan helen. De ring werkt niet volledig helend, maar heeft wel de kracht om de balans tussen het lichaam en de luchtstroom te verbeteren.

U draagt de ring gedurende de gehele slaapperiode, maar niet langer dan 12 uur achtereenvolgend. De gezonde en rustige nachtrust keert terug en u of eventuele partner hebben geen last meer van het snurken. Het resultaat is bij sommige mensen direct. Bij anderen kan het 2 tot 3 dagen duren voor de ring werkt.

Het lichaam past zich dus op een natuurlijke manier aan, waardoor u geen gesnurk meer ervaart en u kunt genieten van een rustige nacht.

Werkt het echt?

Voordat de ring werd uitgebracht is eerst een studie gedaan naar het resultaat van de ring. Deze studie heeft 9 maanden geduurd en heefti n 2012 plaatgevonden. Tijdens deze studie zijn 30 mensen per testgroep (een werkende ring en een placebo) getest. De uitslag hiervan was dat 8 van de 10 mensen duidelijk baat hebben bij de ring. De ring heeft ervoor gezorgd dat het snurken significant verminderde of zelfs helemaal stopte.
Hoe weet ik welke maat ik moet hebben?

Maat S:

Diameter: 15mm - 17mm

Ring Size: I - N

Maat M:

Diameter: 17mm - 19mm

Ring Size: O - R

Maat L:

Diameter: 19mm - 22mm

Ring Size: S - Z


Specificaties
EAN 5060401350161
Productnummer 15133

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".