op=op

Assy

Assy Luizenkam Tegen Luizen En Neten

22.04 17.90 je bespaart 4.14 (19%)
STAPELVOORDEEL: ontvang €4.95 extra korting per extra item. 1 item = geen extra korting | 2 items = €4.95 korting | 3 items = €9.90 korting | 4 items = €14.85 etc. Geldt voor alle items met ROZE LABEL stapelvoordeel. Combineren is mogelijk. De korting wordt verrekend je winkelmandje.

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis


Beschrijving

Assy Luizenkam Netenvreter

De Assy Luizenkam Netenvreter is een revolutionair product dat op een effectieve en veilige manier alle luizen EN neten uit het haar doodt en uit het haar verwijdert.

De Assy Luizenkam Netenvreter werkt zonder gebruik te maken van chemische bestandsdelen of pesticiden en is dus geheel onschadelijk voor volwassen en kinderen van alle leeftijden.

Daarnaast werkt de Assy Luizenkam Netenvreter ook geen gebruik van stoom. U hoeft dus geen batterijen aan te schaffen om deze luizenkam te gebruiken.

Hoe werkt de Assy Luizenkam Netenvreter dan wel? De Assy Luizenkam Netenvreter maakt gebruik van een uniek en gepatenteerd systeem: De tanden van de kam hebben speciale spiraalvormige groeven die ervoor zorgen dat de neten beschadigd en vernietigd worden. Daarnaast zijn de punten van de tanden afgerond, zodat ze de hoofdhuid niet zullen beschadigen.

De Assy Luizenkam Netenvreter kan door dit alles niet alleen gebruikt worden als bestrijdingsmiddel tegen hoofdluis, maar het kan ook ingezet worden als preventiemiddel. Deze luizenkam is totaal onschadelijk en zeer mensvriendelijk.

Gebruik Assy Luizenkam Netenvreter

 1. Kam het haar eerst goed door met een normale borstel of kam om de klitten uit het haar te verwijderen.
 2. Pak vervolgens een pluk haar en kam deze pluk vanaf de wortel (de hoofdhuid) tot aan de punt.
 3. Zorg dat de gekamde pluk(ken) niet in aanraking komt met het ongekamde haar.
 4. Reinig de kam regelmatig door deze in een kam met water onder te dompelen of door deze onder de kraan te houden.
 5. Reinig de Assy Luizenkam Netenvreter als u helemaal klaar bent door deze ongeveer 5 minuten in kokend water te plaatsen.

Alles op een rij

De Assy Luizenkam Netenvreter:

 • Doodt luizen en neten op een effectieve manier.
 • Is veilig voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden.
 • Maakt geen gebruik van chemische middelen of pesticiden.
 • Maakt wel gebruik van speciale spiraalvormige groeven op de tanden.
 • Wordt verkocht in 21 landen.
 • Kan uitgekookt worden.
 • Gaat een leven lang mee.

Hoofdluis

Hoofdluizen zijn kleine insecten met een lengte van ongeveer 3 mm. Ze hebben zes pootjes en leven van mensenbloed. De kleur van een hoofdluis varieert van zandkleurig tot zwart. De hoofdluis kan ook een rode kleur hebben als ze net heel veel bloed hebben opgezogen.

Een hoofdluis eet ongeveer 3 tot 6 keer per dag mensenbloed. Om dit te doen bijt hij een gaatje in de hoofdhuid. Daarbij spuiten ze een klein beetje speeksel in de wond, om te zorgen dat het bloed niet stolt en ze door kunnen blijven eten. Het zijn die vele bijtwondjes die de jeuk en irritatie veroorzaken.

Gelukkig verspreiden de hoofdluizen geen ziekten en zijn ze dus eigenlijk geheel ongevaarlijk.

De hoofdluis leeft ongeveer 50 dagen, maar zonder mensenbloed zal een hoofdluis slechts enkele dagen kunnen overleven.

U of uw kind kan hoofdluis krijgen door contact met mensen die hoofdluis hebben. De besmetting vindt vooral plaats bij haar contact.

Het maakt voor luizen niks uit of het haar vaak gewassen wordt of dat iemand een beter hygiëne heeft, sterker nog, meestal geven hoofdluizen de voorkeur aan gewassen en schoon haar.

Meer Minder

Specificaties
EAN 7791940000115
Productnummer 2723

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".