Claude Bell

Claude Bell Bacticide Hydro Alcoholic Desinfectie Hand Gel 100ml.

12.99 9.98 je bespaart 3.01 (23%)

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.


Beschrijving

De desinfectie hand gel heeft een bacterie dodende werking volgens norm EN 1500 (voor 3 ml, in 60 seconden). Handen wassen en regelmatig gebruik van Bacticide desinfectie hand gel wordt met name aanbevolen om de verspreiding van griep te bestrijden.

Let op: gebruik in de originele verpakking of breng het over naar elk type dispenser dat eerder is gespoeld en gedesinfecteerd.

Normen:
EN 1500 - Bactericide (hygiënische behandeling van handen door wrijving), 3 ml, 60 seconden.

Kenmerken:
Uiterlijk: transparante gel
Kleur: kleurloos
Geur: alcoholische pH (puur): 7 - 8
Dichtheid: 0,9 (± 0,01)

Gebruiksaanwijzing:
Klaar voor gebruik. Gebruik de desinfectie hand gel op schone, droge handen. Doe 3 ml in de palm van je handen en wrijf 60 seconden totdat het verdampt is. Spoel niet.

Hantering - opslag:
Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Product opgeslagen en bewaard in de gesloten verpakking tussen 5 en 40 ° C.

Inhoud:
100ml.

Meer Minder

Specificaties
EAN 8720246140439
Productnummer 523180

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".