Clarins

Nutri-Lumière Jour Day Cream 50 ml

131.30 101.15 je bespaart 30.15 (23%)
nog 2 beschikbaar

Binnen 1-2 werkdagen in huis.

Verkoop door Perfect Perfumes


Beschrijving
Werp licht op je tijdloze schoonheid!Levendig en stralend, je zelfvertrouwen komt voort uit trouw zijn aan jezelfen zorgen voor je welzijn! Laat de huid jouw vitaliteit weerspiegelen met hoogwaardige,diep voedende verzorging op maat: de nieuwe Nutri-Lumière collectie!Begin elke dag met eengerevitaliseerde huidmet deze smeltendecrème, die na hetaanbrengen in een olietransformeert.Het nieuwe Nutri-Lumière-assortiment is bedoeld voor vrouwenvanaf 60 jaar die specifi eke schoonheidsproblemen hebbenzoals rimpels, verlies van dichtheid, donkere vlekken en eenfragiele huid die dunner en droger is en geen helderheidheeft. Ze vinden dat hun teint er dof en ongezonduitziet. Hun huid is vermoeid en ondervoed.Ze willen producten tegen huidverouderingdie hun huid revitaliseren en diep voeden om deschoonheid van hun leeftijd te benadrukken.
Meer Minder

Specificaties
EAN 3380810354294
Productnummer 16761

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".