StrengthTape Rol - 5 Meter Uncut

21.90

Levertijd : 2-3 werkdagenBeschrijving
StrengthTape Sporttape Uncut rollen ideaal tegen sportblessures!
StrengthTape ondersteunt en stabiliseert spieren, gewrichten en pezen. Zonder de bewegingsbeperkingen zoals bij een traditionele brace. StrengthTape zorgt voor directe druk- en pijnvermindering, verbeterde bloedcirculatie en bevordering van de lymfeafvoer. StrengthTape is 100% waterbestendig, doorademend, extra elastisch en heeft uitstekende plak- en kleefkracht.
De StrengthTape is voorzien van Ion Health Technology: 7 mineralen in de tape die meer dan 1000 negatieve ionen genereren. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat negatieve ionen de toevoer van zuurstof naar de hersenen verhogen. Hierdoor neemt de vermoeidheid af en neemt het mentale energieniveau toe.
StrengthTape kan maar liefst 5 tot 7 dagen op de huid zitten, irriteert niet en laat geen lijmresten achter. De StrengthTape is tevens verkrijgbaar in pre-cut mini kits: voorgesneden voor een bepaald gedeelte van het lichaam.
StrengthTape is eenvoudig aan te brengen en de rollen zijn voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing. Instructievideo's zijn beschikbaar op www.strengthtape.com of door de QR code op de verpakking te scannen. Middels deze video's kan iedereen de tape techniek leren en vervolgens zelf toepassen.
Specificaties StrengthTape Rol - 5 Meter Uncut:

Lengte: 5 meter
Kleuren: beige, rood, roze, blauw, zwart en groen.Voordelen StrengthTape Rol - 5 Meter Uncut:

Ondersteunt en stabiliseert spieren, gewrichten en pezen
De tape beperkt niet uw bewegingen
Directe druk- en pijnvermindering
Verbeterd bloedcirculatie
Bevordering Lymfeafvoer
100% waterbestendig
Doorademend
Extra elastisch
Uitstekende plak- en leefkracht

Specificaties
EAN 610079522015
Productnummer 1458