Beurer

Beurer - TL70 Daglichtlamp

159.99

Binnen 2-3 werkdagen in huis


Beschrijving
De Beurer TL70 daglichtlamp simuleert daglicht met een lichtintensiteit van ca. 10.000 lux. Wanneer in de herfst het aantal zonuren merkbaar daalt en mensen in de wintermaanden steeds vaker binnen zitten, kunnen symptomen van licht tekort optreden. Deze symptomen worden vaak „winterdepressie genoemd. De symptomen kunnen veel verschillende vormen aannemen:
Stemmingswisselingen
Meer behoefte aan slaap
Neerslachtigheid
Gebrek aan eetlust
Futloosheid, weinig energie
Concentratieproblemen
Algemene onpasselijkheid

Deze symptomen treden op omdat licht, en met name zonlicht, van levensbelang is en het menselijk lichaam rechtstreeks beïnvloedt. Zonlicht regelt indirect de productie van melatonine, dat alleen in het donker in het bloed afgegeven wordt. Dit hormoon geeft aan aan het lichaam dat het tijd is om te gaan slapen. In de maanden met weinig zon is er daarom een hogere productie van melatonine. Daardoor is het moeilijker om op te staan omdat de lichaamsfuncties op een laag pitje staan. Wordt daglicht onmiddellijk na het ontwaken 's morgens toegepast, kan de productie van melatonine beëindigd worden, zodat het tot een positieve kentering van de stemming komt. Bovendien wordt bij licht tekort de productie van het gelukshormoon serotonine belemmert, wat in doorslaggevende mate ons welbevinden beïnvloedt. Het gaat bij lichttoepassing dus om kwantitatieve veranderingen van hormonen en stoffen in de hersenen die ons activiteitsniveau, onze gevoelens en het welbevinden kunnen beïnvloeden. Licht kan bij dit hormonale onevenwicht helpen.

Kenmerken van de Beurer TL70:
- Licht: welzijn voor lichaam en geest
- Te gebruiken bij een gebrek aan zonlicht. Symptomen kunnen zich voordoen in de wintermaanden: sombere stemming, gebrek aan energie en gebrek aan gedrevenheid.
- Aantrekkelijk design dankzij de LED-technologie
- 10 niveaus van helderheid
- Simulatie van zonlicht lichtsterkte van ongeveer 10.000 Lux
- 5 behandeltijden (15 120 minuten)
- Gecertificeerd medisch product
- Flikkervrij en UV-vrij
- Kan compenseren voor de gevolgen van een gebrek aan licht
- Uitzonderlijk heldere en gelijkmatige verlichting
- Verlichtingsoppervlak van ongeveer ø 33 cm
- Energiebesparende LED-technologie
- Start flikkervrij op dankzij de LED-technologie produceert direct een aangenaam licht zonder flikkeringen
- UV-vrij
- Energiebesparende lichtbron
- Handig te gebruiken
- Kleur spectrum: Kelvin: 5300+/- 300, Golflengte: ca 400-800 nm

Specificaties
Kleur Wit
EAN 4211125608255
Productnummer 7

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".