over Little Dutch

Little Dutch biedt moderne essentials, accessoires en kleurrijk speelgoed voor baby's en kinderen. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook veilig en van hoge kwaliteit.
Met ons uitgebreide assortiment is het onze missie om bij te dragen aan de belangrijke vormende jaren van een kind. We bieden kleintjes warmte en comfort met onze textielproducten en met ons speelgoed ondersteunen wij de verschillende stadia van hun ontwikkeling. Ons eigentijdse ontwerp spreekt tot de verbeelding van een kind, wat uren speelplezier oplevert.
Elk jaar lanceren wij een nieuw thema en een textielcollectie. De thema's, het ontwerp en de kleuren van de verschillende collecties zijn zorgvuldig samengesteld door ons team. De ontwerpen zijn opgenomen in alle productcategorieën. Dat is de reden waarom alle kleuren overeenkomen met verschillende collecties en producten uit andere categorieën. Of het nu gaat om essentials, speelgoed, kleding of decoratie, Little Dutch-items zijn trendy en toch tijdloos, zodat je ze eindeloos kunt combineren en ervan kunt genieten.


hoe kan ik retourneren?

 • 14 dagen bedenktijd
 • gratis retourneren

  Artikelen die wij leverden via Little Dutch kun je - binnen 14 dagen na ontvangst - gratis retourneren aan Little Dutch, via PostNL. Je maakt hiervoor een verzendlabel aan via de onderstaande link.

 • Klik hier om je PostNL verzendlabel te maken
 • Vul je gegevens in en selecteer welke artikelen je terug wilt sturen
 • Je kunt het verzendlabel direct printen, maar je ontvangt ook een e-mail met het label zodat je het op een later moment kunt printen.
 • Verpak de artikelen en voeg aan je pakket altijd de (kopie) factuur/pakbon toe, dan weet de ontvanger welke bestelling het betreft.
 • Plak het verzendlabel op de (originele) verpakking, maak je eigen adressticker onleesbaar
 • Vind hier het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt.
 • Vraag altijd het verzendbewijs en bewaar dit tot je onze retourbevestiging krijgt.

  Wil je ook een artikel van een andere leveringspartner retourneren? Selecteer de betreffende partner bij 'hoe kan ik een artikel retourneren?': overzicht leveringspartners. Wie je artikelen leverde, staat in onze bestel/verzendbevestiging.


 • ik heb een vraag over mijn bestelling

  Heb je een vraag over je bestelling? Neem contact op met de V&D klantenservice.

  Zorg dat je het bestelnummer bij de hand hebt of vermeld het bestelnummer in het onderwerp van je e-mail, dan zijn we je sneller van dienst.


  bedrijfsgegevens

  Handelsnaam: Little Dutch Shop B.V.
  Correspondentie adres:
  Industrieweg 74
  2651 BD Berkel en Rodenrijs

  Let op, het correspondentieadres is niet altijd gelijk aan het retouradres.

  KvK-nummer: 861620537
  Btw-nummer: NL861620537B01
  Telefoonnummer: 010 200 45 57
  Mail: customerservice@littledutch.nl


  algemene voorwaarden

  Bekijk de algemene voorwaarden: Little Dutch.


  garantie

  Onze producten hebben een garantie van zes maanden. Onder deze garantie vallen productie- en ontwerpfouten.
  De garantie is niet van toepassing als het product door gebruik versleten of beschadigd is, bijvoorbeeld wanneer het product gevallen is, of wanneer je onderdelen van een artikel bent kwijtgeraakt.
  Als je gebruik wilt maken van de garantie, stuur dan een bericht via het contactformulier of via e-mail customerservice@littledutch.nl.
  Vermeld hierin het ordernummer, de orderdatum, je naam, omschrijving van het defect en een foto van het defect..