V&D kent een rijk verleden en is terug van weggeweest, klaar voor een nieuwe toekomst. In deze nieuwe toekomst, bouwen wij aan sterke partnerschappen. Een partnerschap waar verbondenheid en synergie centraal staan. Een partnerschap waar het niet alleen draait om commercie, maar ook om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sta jij open voor een unieke samenwerking? Wij wisselen graag van gedachten omtrent de mogelijkheden.

Stuur een bericht naar sharon@vd.nl.

Partnerschap Kinderhulp

 

Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland in armoede. En helpt ze, onvoorwaardelijk. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en kans hebben op een mooie toekomst.

Actie Zomerpret en Actie Pepernoot

V&D en Kinderhulp vinden het belangrijk dat kinderen in armoede ook mee moeten kunnen doen. Daarom hebben we onze krachten gebundeld en werken we samen in het kader van de Actie Zomerpret en de Actie Pepernoot. Samen zorgen we ervoor dat kinderen in armoede tijdens de zomervakantie ook mooie ervaringen maken dankzij een zomerpretpakket. Een tas vol leuke spullen. Tóch een voetbal, een leesboek, een waterpistool en meer. Dingen die heel gewoon lijken, maar voor deze kinderen het verschil gaan maken deze zomer. En met Sinterklaas zorgen we ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien ook een cadeautje krijgen op pakjesavond.

Actie Pepernoot was een groot succes. Bekijk hier de impact video van de Actie:

bekijk de video


Partnerschap Liliane Fonds

 

Het Liliane Fonds is er voor kinderen met een handicap in de armste landen van de wereld. Samen met lokale partnerorganisaties zorgt het Liliane Fonds dat zij gelijkwaardig en zo volledig mogelijk meedoen: thuis, in spel en sport, op school, in werk en in de gemeenschap in het algemeen.

Doneer en ontvang een digitaal prentenboek

V&D en Het Liliane Fonds slaan de handen ineen en werken samen aan het verzamelen van zoveel mogelijk steun voor kinderen met een handicap in de amste plekken van de wereld die niet naar school kunnen. Deze kinderen hebben óók dromen en talenten. Daarover gaat Sempeta wil maar één ding worden …, een digitaal prentenboek over Sempeta (12) uit Kenia. 

Om Sempeta’s droom uit te laten komen betaalt het Liliane Fonds zijn schoolgeld en medische zorg. Wilt u ook kinderen zoals Sempeta steunen? Doneer dan nu en ontvang het digitale prentenboek én het luisterboek cadeau!

Ja, ik doneer

Partnerschap Huishoudbeurs

 

De RAI Amsterdam stond van 20 februari tot en met 28 februari 2020 in het teken van de Huishoudbeurs. Met meer dan 100 exposanten, die niet kunnen wachten om hun nieuwste producten te laten zien, is het een groot huishoud- en stopfestijn.

Samen met de Huishoudbeurs heeft V&D een paviljoen van 400m2 neergezet. Een groot succes, waarin merken als een MS Mode, Sloggi, Lucardi en Ten Cate Home werden vertegenwoordigd. Met het concept V&D op de Huishoudbeurs maken we een connectie tussen de online en offline aanwezigheid. 9 dagen lang konden de bezoekers genieten van enorm veel voordeel en natuurlijk scherpe beursaanbiedingen.

Door de inzet van de V&D kanalen en PR hebben beide teams het maximale uit de samenwerking gehaald.