Heerlijk: Hobby’s!

Als u van uw hobby uw werk kan maken, heeft u het helemaal voor elkaar. Voor de meesten is een hobby een uitgelezen manier om heerlijk te ontspannen of juist een mooie inspanning te leveren naast, of ná het werkzame leven. Bent u creatief met schilderen of schetst u met potlood uw portretten op papier? Misschien kiekt u die mooie plaat juist digitaal, door de lens van uw camera, of stelt u zich verre plaatsen voor in uw gedachten boven een boeiend boek. Wat u ook bezighoudt in uw vrije tijd, een hobby is heerlijk. En V&D heeft van alles in huis voor wie een nieuwe hobby start of juist verdieping zoekt voor zijn passie. Leef u uit!

Handwerk is weer helemaal hip

Creatief bezig zijn is goed voor uw geest, iets nieuws leren houdt u scherp. Dat mag wetenschappelijk zo zijn, het gaat er vooral om dat u geniet van uw liefhebberij. Dat geldt voor alle leeftijden, want handwerk is weer helemaal hip: een eigen sjaal breit u in verrassend mooie kleuren (en misschien wel zo handig met ergonomische naalden). Voor naaiwerk vindt u machines en praktische gereedschappen naast garen, stoffen en fournituren.

Wilt u zich bekwamen in schilderen, of tekenen: aquarel, soft pastels, olie, acryl - alles vindt u hier, inclusief kwasten, doek en papier. En waarom niet met een beetje hulp? Met ‘schilderen op nummer’ waant u zich een tweede Van Gogh of Da Vinci. Klaar met uw eigen kaarten maken en/of toe aan iets nieuws? Met ‘scrapbooking’ plakt u uw (vakantie)foto’s decoratief zelf in een boek. Verras uzelf of doe het een kennis cadeau. Op zoek naar inspiratie? Behalve materialen vindt u bij V&D ook een geweldige collectie boeken die u verder helpen met uw creatieve hobby.

Vissen als sport en ontspanning

Een hectisch leven, of hectisch geleefd? Hoe heerlijk rustig is het dan aan de waterkant. Vissen is fantastisch voor wie helemaal wil relaxen en toch de concentratie vindt om op het juiste moment de buit slim binnen te halen. Hengels, vistuig, leefnet, een tentje. Ga helemaal op in uw hobby en sport. Bij V&D slaat u alles wat u nodig hebt eenvoudig aan de haak.

Erop uit met een camera

Met een beetje moderne telefoon kan iedereen een plaatje schieten. Wilt u voorbij de snapshots en echt creatief aan de slag als hobby-fotograaf? Dan hebt u snel een klik met vd.nl. In ons online warenhuis heeft u een ruime keuze aan top toestellen en toebehoren: of het nu gaat om een compact camera als handige reisgenoot of een spiegelreflex body en geweldig ‘glaswerk’ (objectieven voor macro-opnamen tot superzoom). U schiet steeds mooiere platen als u goed kijkt en uw toestel leert kennen. Belichting, scherpte-diepte, flitser ja of nee, een opvallende uitsnede? Fotografie biedt ongelooflijk veel mogelijkheden en scherpt uw blik op de wereld om u heen. Kruip achter de camera, ga los in de nabewerking en creëer een meesterlijk resultaat. Met V&D haalt u uit uw hobby wat erin zit.