Sewline

Sewline | Cartridge voor de Naaldinrijger 9-12

10.56

2-3 werkdagen, op afspraak geleverd.

Verkoop door machemer


Beschrijving
De Sewline Needle Threader maakt het eenvoudig om naalden in te rijgen. Schuif de behuizing op om het slimme mechanisme te laten verschijnen. De naald wordt in een sleuf gestoken met het oog van de naald open voor de needle threader. Druk voorzichtig op de knop en stop wanneer u weerstand voelt. Dit betekent dat de naald moet worden gedraaid om het oog van de naald in een open positie te brengen. Bij correcte plaatsing schuift het draad door het oog van de naald.
Meer Minder

Specificaties
EAN 4989783070287
Productnummer 9423

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".