€4 Stapelvoordeel
€4 Stapelvoordeel
€4 Stapelvoordeel
€4 Stapelvoordeel
€4 Stapelvoordeel
€4 Stapelvoordeel
€4 Stapelvoordeel
€4 Stapelvoordeel
€4 Stapelvoordeel
€4 Stapelvoordeel
€4 Stapelvoordeel

Reisspellen

Gezelschapsspellen zijn heerlijk voor een avondje met de familie of met vrienden, of lekker op een regenachtige zondagmiddag. Maar ook als u de zon op zoek, of op vakantie gaat naar de sneeuw, is het fijn als u een plekje in de koffer reserveert voor een reisspel. Want onder de parasol of lekker met uw tenen in het zand op uw handdoek is het ook gezellig om een spelletje te spelen. Reisspellen, in allerlei soorten, hebben één ding gemeen: ze zijn compacte reis-edities van bekende spellen waar u thuis ook veel plezier aan beleeft. V&D verzamelde een mooie waaier aan reisversies: van Ganzebord tot Backgammon en van Triominos tot Dobbelen. Neem geen gok, maar Mens-erger-je-niet mee op de achterbank - het kán en u hebt geen kind meer aan uw kinderen.

Ik hou van Holland, ook op reis

Voor een reisspel is altijd plek. Zelfs als u op fietsvakantie gaat, past de reiseditie van Solitair nog in uw zadeltasje. In de auto, op de camping of op het strand? Met Rummikub Travel hebt u altijd het leukste familiespel van Nederland bij de hand en het weegt maar 340gr. Top Toys heeft reisspellen onder de 10,- met een dobbelsteen aan die netjes zit opgeborgen in een ‘klik-klak’-koepel. Deze ‘irritatie-spellen’ zijn goed voor een half uur vrolijk plagen. Voor het hele gezin is er een reiseditie van Ik hou van Holland. Heerlijk om daarmee - ver weg van volk en vaderland - met z'n allen lol te maken.

Reisspellen voor jong en oud

Compacte spellen voor op reis zijn er voor alle leeftijden. Op de speelweide van de camping of het hotel vermaken de kleinsten zich prima met Domino of Maja de Bij ‘Speed Twist’. Volwassenen kunnen met de travel editie van Stratego zo maar een uur druk zijn met de aanval en verdediging bij het veroveren van de vlag. Alleen of met z’n tweeën? Dan vindt u in één handig koffertje twee echte klassiekers onder de spellen, namelijk Backgammon en Solitaire - ook geschikt voor op de achterbank, want de dobbelstenen kunnen nergens heen en uw zetten zitten stevig vast op het speelbord. Tot de volgende beurt natuurlijk!

Waar uw reis ook naartoe gaat en wat voor weer het daar ook is - speel op zeker en bestel vandaag nog uw reisspel bij V&D online.