op=op

Vloerpuzzels

Wie komt er bij u over de vloer? Katrien, Winnie, Dory, of toch Lightning McQueen? Vloerpuzzels vindt u bij V&D in grote aantallen op de online winkelvloer. En binnen de kortste keren bij u in de huiskamer. Of toch liever op de kamer van uw kroost? ‘Stamp’ heeft vrolijke en leerzame giga-postzegels uit 9 delen van ca 30x30 cm. Letters, cijfers, een wereldkaart, als vloerpuzzel van 88x88 én om in elkaar te passen als kubus of huisje. Ook veel bekende Disney vriendjes lenen hun portret aan zo’n veelzijdige puzzelvloer én -kubus.

Steeds meer puzzelstukjes over de vloer

Prinsessen, clowns, de hele wereld… Uw kindje puzzelt de mooiste vloerbedekking bij elkaar. Lekker zacht materiaal, prachtige kleuren. Op de vloer puzzelt het prettig en een stukje kwijt raken is er natuurlijk niet bij. Hoewel, naarmate het aantal stukjes toeneemt, worden ze vanzelfsprekend ook kleiner. V&D verkoopt vloerpuzzels met 15, 24, 30, 40 en 50 stuks.

En wilt u echt iets bijzonders over de vloer? Melissa & Doug vloerpuzzels tellen maar liefst 100 of zelfs 200 stukjes. Deze zijn van karton en eenmaal af, beslaat de vloerpuzzel een oppervlakte van 45 x 127 cm! Gaat uw kind binnenkort met de voetjes van de vloer in een onderwaterwereld, of in de ruimte? Misschien wel in een jungle met safari-dieren. Geschikt vanaf 8 jaar en geleverd in een stevige doos. Kosteloos bezorgd pakt dat vast fantastisch uit.

Vloerpuzzels als autobaan of treinbaan

Een vloerpuzzel is niet alleen leuk om te maken en om naar te kijken. Sommige vloerpuzzels zijn ook perfect geschikt om verder mee te spelen, als autobaan. Neem bijvoorbeeld de Disney vloerpuzzel Cars. Of de voordelige ‘6 meter puzzel snelweg/spoorweg’ van Just Games - 23 stukken met 4 Kruisingen 15 Rechte stukken 4 Bochten, waarmee uw zoon of dochter aan de ene kant een autoweg in elkaar klikt of met de achterkant een treinbaan van 6 meter. Geweldig en goedkoop: met V&D kan uw kindje alle kanten op.