Magneetpuzzels

Magneten hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen. Heb blijft spannend als een vormpje of plaatje zó maar ‘vast blijft plakken’ op de koelkast of de verwarming. Magneetpuzzels zijn minstens zo aantrekkelijk. U kindje hoeft de stukjes van de puzzel niet per se ergens in of aan te klikken - ze blijven toch wel op hun plek op een magnetische ondergrond. En dat geeft vrijheid en mogelijkheden. Bijvoorbeeld met magneetpuzzels waarbij het de bedoeling is losse stukjes bij elkaar te zoeken die iemand of iets ‘compleet’ maken. Koala Dream magneetpuzzels bestaan uit meer dan 100 stukjes waarmee uw kindje mensen met een bepaald beroep kan samenstellen, of robots of meiden voor een modeshow. Bijna net zoveel mode als u bij V&D online vindt voor dames, heren én kinderen

Puzzels leggen en vissen naar de magneetjes

Goula heeft een paar aardige vormpuzzels waar uw peuter de stukjes in het juiste gaatje moet krijgen. Is dat gelukt? Dan kan het ze er weer uit hengelen of opvissen met een magneet aan een schepnetje of hengeltje - leuke magneetpuzzels vanaf 2 jaar.

Puzzelen op een magnetisch dak

Fabrikant Sevi laat uw kindje leuk het gevecht met de zwaartekracht aangaan met een magneetpuzzel in de vorm van een dakje. Zie hoe uw kleine lekker creatief aan de gang gaat met het maken van allerlei gezichten, het inrichten van een huis of met 4 seizoenen. Het ‘magnetische puzzelblad-dak’ kan aan twee kanten en aan de binnen- en buitenkant worden gebruikt en staat dus garant voor eindeloos plezier en variatie.