1 | 53

Legpuzzels

Op zoek naar een geschikte legpuzzel? Dat is een puzzeltocht op zich… Er is zo veel variatie. Niet alleen in het aantal puzzelstukjes - voor volwassenen start dat bij ongeveer 150 en loopt dat op tot 3000 of meer! Ook de afbeeldingen zijn zeer verschillend. Gelukkig maar; zoveel mensen, zoveel smaken. En dat geldt zeker ook voor puzzelaars. Wie start met deze leuke hobby, kan zich het best eerst beperken tot puzzels met 1000 stukjes. Ook geldt dat u legpuzzels met meer variatie in het beeld, en een strakker lijnenspel, wat eenvoudiger legt dan een puzzel met grote vlakken van één kleur. Ach, een puzzel blijft het toch! Legpuzzels koopt u voordelig bij V&D online - inclusief handige accessoires waarmee u uw puzzel opbergt, als hij anders in de weg ligt.

Legpuzzels van kunstig tot komisch - en alles ertussenin

Het is ongelofelijk van hoeveel verschillende onderwerpen u een puzzel kunt leggen. Dieren zijn het populairst, zowel voor volwassenen als kinderen. Maar wilt u wat van de wereld zien? Leg een landkaart op de mat. Graag eens een kunstwerk close up bewonderen? Laat duizenden stukjes door uw vingers gaan. Prachtige landschappen, een uitdagende bloemenzee, een treffend portret? Puzzelen is passie voor detail en een oefening in geduld. Met Castorland biedt V&D de fanatieke puzzelaar een keur aan schitterende voorstellingen. Maar puzzelen kan ook ronduit grappig zijn. Kijk maar eens naar de komische puzzels van Jan van Haasteren. Deze cartoonist maakt puzzelplaten vol humor en hilarische details die u stuk voor stuk ontdekt naarmate de puzzel vordert. V&D levert deze legpuzzels vanaf 150 tot 3000 stukjes, én in voordelige 2 in 1 puzzeldozen met 2x 1000 stuks.

Puzzelen - relaxen met een spannend slot

Wie puzzelt, komt even heerlijk tot rust. Toch kan een puzzel ook prikkelen. Fabrikant Wasgij, geproduceerd door Jumbo, vraagt de puzzelaar zijn fantasie te gebruiken; de puzzel die u moet leggen, is namelijk anders dan de afbeelding op de doos! In het Original concept moet u ontdekken waar de hoofdpersoon op de puzzel naar kijkt. Bij Wasgij Destiny puzzels gaat het erom te ontdekken hoe de hoofdpersoon er nú - jaren later - uit zal zien. En bij Wasgij Mystery laat het zich raden wat er staat te gebeuren als de puzzel eenmaal af is. Een geweldig moment om met de hele familie te delen.

Ik hou van legpuzzels - ook met grote stukjes

Bent u dol op puzzelen, maar hebt u wat moeite met die kleine puzzelstukjes? V&D maakt het u gemakkelijker, met zogenaamde XL puzzels. Met grotere puzzelstukjes maakt u wel zo plezierig de mooiste platen. U selecteert ons aanbod eenvoudig met een klik op de link. De stukjes zijn 4x zo groot als de gebruikelijke. Er zijn ook XXL puzzels met prachtige afbeeldingen - van nostalgisch tot vrolijk - en van 200 tot 500 puzzelstukjes. Klikt u op deze link en vervolgens in de linkerkolom op ‘legpuzzels’; het resultaat is een mooi overzicht van precies de legpuzzels voor volwassenen met extra grote stukjes die u zoekt.

Houdt u van Holland? Fabrikant House of Holland maakt puzzels van de mooiste plekjes van ons land en verpakt die in bijzondere rechtopstaande dozen met 100, 500 of 1000 stukjes. Puzzels van de Amsterdamse grachten tot aan de Keukenhof - een prachtig cadeau voor verre vrienden of beste buren. Echte ‘Potter heads’ leven zich helemaal uit met de legpuzzels van Harry Potter’s hoofdpersonen. Van fabrikant Wrebbit vindt u zelfs al van de prequal-serie Fantastic Beasts legpuzzels. Where to find them? Bij V&D online natuurlijk.