999games

Pick-a-Pig

16.95
STAPELVOORDEEL: bestel 2 of meer items en bespaar €4.00 per extra item. 2 = €8.00 | 3 = €12.00 | 4 = €16.00 etc. Geldt voor alle items met BLAUW LABEL stapelvoordeel. Combineren is mogelijk.

Binnen 1-2 werkdagen in huis


Beschrijving
Geheugenspel met kleuren voor kleine kinderen. Wie onthoudt waar welke kleur ligt en heeft als eerste zijn palet vol?

Verzamel alle kleuren van de regenboog in je palet. Dat klinkt eenvoudig, maar alle fiches liggen gedekt op tafel. Iedere speler krijgt een palet met gaten erin. In elk gat hoort een fiche van een bepaalde kleur. Wie aan de beurt is, draait een fiche om. Als er een kleur op staat die hij nog niet in zijn palet heeft, mag hij deze op de juiste plaats in zijn palet doen. Anders moet hij het fiche weer terugdraaien. Nu is de volgende speler aan de beurt, enzovoort. De speler die als eerste zijn palet vol heeft, wint het spel!

In dit educatieve spel leren kinderen kleuren combineren en spreken ze hun geheugen aan. Met echte schilderspaletten!

Pluspunten:

- Spannend en educatief
- Met echte schilderspaletten

Aantal spelers: 2-5
Spelduur: ±15 minuten
Leeftijd: 3+

Specificaties
Kleur Multicolor
EAN 8717249200451
Productnummer 4617

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".