1 | 1
Filters
Prijs
-

Domino Express kinderspel

Bij het reguliere domino gezelschapsspel leggen de spelers de stenen plat neer en gaat het erom bij elkaar horende stippenpatronen ‘aan te leggen’. Het aantal stenen is beperkt. Hoewel het een eeuwenoud spel is, komt het spreekwoordelijke domino-effect ergens anders vandaan. Het gaat hierbij om een oorzaak die een serie van gebeurtenissen in gang zet - vaak onbedoeld. Bij Domino Express gaat het om een letterlijk domino-effect: hier is het nu juist wél de bedoeling, dat u met één zetje zoveel mogelijk achter elkaar rechtopstaande dominostenen laat omvallen. Hoe meer, hoe beter. En Nederlanders zijn daar super goed in! Tijdens de laatste Domino Day op de Tros televisie vielen er 4.491.863 dominostenen, een record dat tot vandaag in het Guinness Book of Records staat. En een aanleiding om ook voor thuis Domino Express op de markt te brengen.

Domino Junior, kleine vingertjes voor grote pret

V&D is dol op Nederlandse tradities en voegt daar me plezier nieuwe aan toe. In ons online warenhuis vindt u dan ook diverse dozen Domino met gekleurde plastic dominostenen. Voor kinderen vanaf 2 jaar is er Domino Junior. De stenen zijn extra groot, stabieler en aangepast aan de handjes en vaardigheden van kinderen. Domino Junior Twister zorgt voor nog coolere domino-effecten door een draaimechanisme. Zet uw kleine alle steentjes op vóór het domino-effect genadeloos toeslaat?! Spektakel verzekerd. Lukt het inderdaad? U vult deze set eenvoudig aan met Domino Friends met Dino’s of een Domino Refill doos met extra stenen.

Domino Express, wie breekt het record

Het opzetten van zo’n rij steentjes achter elkaar, leuke patronen bedenken… het is een geweldige manier waarop uw kindje zijn fijne motoriek ontwikkelt. En zijn of haar geduld. Ondertussen kunt u samen alle kleuren benoemen. Als er goed is geoefend, is de opstap naar de echte Domino Express dozen een prachtig resultaat. Begint u met de spannende Domino Express Starter Lane, of eerst maar eens met een Refill doos van 250 dominostenen. U kunt het zo gek maken als u wilt, met Crazy Race, de Pirate Sea Battle, Ultrapower, Zig Zag… Domino Express daagt u en uw kind uit. Wie verbreekt het record?