op=op
stapelvoordeel
stapelvoordeel
stapelvoordeel
29.99 24.58
stapelvoordeel
29.99 24.58
stapelvoordeel
stapelvoordeel
stapelvoordeel
26.17 24.00

Behendigheidsspellen

Behendigheidsspelletjes zijn vrijwel altijd gezelschapsspellen voor één persoon. Toch blijft het leuk om dit soort spelletjes samen te doen. Kijk toe hoe een ander het er vanaf brengt, of ga vrolijk de strijd aan - om en om, of met een gelijke start. Dan hebt u natuurlijk wel twee dezelfde behendigheidsspellen nodig. En waarom niet? Bij V&D vindt u tal van behendigheidsspelletjes onder een tientje, en sommige al voor een paar euro. Filter maar eens op prijs en verbaas u hoeveel leuke cadeautjes u op het scherm tovert.

Klassiekers, van Magische Doolhof tot De Spiraal

Behendigheidsspelletjes zijn er soorten, maten, materialen en prijsklassen. Mooie houten spelletjes dagen uw kindje uit om een paar kogeltjes in de gaatjes te krijgen - zonder dat de andere er weer uitwippen natuurlijk. Ook zijn er die typische Up & Down ‘kogeltjes’-spellen waarbij de speler een of meer kogeltjes door een doolhof moet leiden. Goedkoop en succes verzekerd. Een nieuwe variant is zo’n doolhof in 3D, in een glazen kubus. Hoe krijgt u daar het kogeltje op zijn plek? Geduld en eventueel samenwerking komen kijken bij een mooie houten variant van het doolhofspel, met 2 draaiknoppen aan de zijkant. De horizontale doolhof kan alle kanten op kantelen, maar hoe houdt u dat alleen of samen onder controle?

Ook ‘De spiraal’ is een klassieker. Ooit bij Ron Brandsteders Honeymoon quiz kregen kandidaten er de zenuwen van - nu is hij leverbaar in een elegante editie voor thuis. Heeft u of uw kindje een voldoende stabiele hand zodat de buzzer niet afgaat? Dolle pret en een prima oefening voor de coördinatie.

Altijd een nieuwe rage in behendigheidsspelletjes

Ooit was Kendama een spel dat de wereld op z’n kop zette. Of tenminste de houten-bal-aan-het-touwtje op de punt van de hamer. Bij wie goed oefende, want zó makkelijk gaat dat helemaal niet. V&D heeft twee varianten van Kendama in de collectie en ook een aardig blaasspelletje voor wie dat nog te lastig vindt. Hierbij ligt een licht balletje op een pijpje en is het de bedoeling dat je het door even blazen laat zweven en weer opvangt.

De laatste rages zijn Turbo Balz en de Tumbler Stick. Jongleren moet je jong leren, toch? Grote kans dat uw kinderen het eerder onder de knie, of eigenlijk ‘in de vingers’ hebben dan u. Turbo Balz zijn al geschikt vanaf 3 jaar en de Tumbler sticks vindt u in diverse kleuren los in onze webshop, of als voordelige duo-verpakking Tumbler sticks. De truc? Zet de stick rechtop, geef 'm een zetje en hij haalt allerlei capriolen uit voor hij weer rechtop tot stilstand komt. Of laat hem spinnen op uw hand…

Behendig als Houdini of met een Sudoku

Als we het hebben over behendig, dan mag Houdini niet ontbreken. De befaamde boeienkoning wist zich - altijd nét op tijd - uit zijn boeien te bevrijden. Nu is het de beurt aan uw kinderen. Zijn zij behendig genoeg om Houdini uit wel veertig verschillende situaties los te krijgen? Met een beetje magie lukt het vast. Ook rondom de populaire Japanse sudoku en de onnavolgbare Rubiks Cube zijn er behendigheidsspellen bedacht. Kijk maar eens hoe u daar een draai aan geeft.

Bij bestellingen boven 20.- berekent V&D geen bezorgkosten. Combineer uw kleine prijsjes tot een bedrag daarboven, of leg uw aardigheidje in uw winkelmand en kijk gerust even verder in ons warenhuis op het web. Met zoveel moois en praktisch voor huis, tuin, hobby en sport, vindt u vast iets wat u toch al nodig had.