1 | 10
Filters
Prijs
-

LEGO

Van LEGO kun je alles maken, een boot, een vliegtuig of een trein. Een huis met echte daken, heel groot of misschien wel piepklein. Dit lied werd een (reclame) kinderhit in de jaren tachtig en nog steeds is LEGO wereldwijd razendpopulair. Geef iemand waar ook ter wereld geblinddoekt een lego-steentje in de hand en hij of zij raadt vast wat het is. Waar kinderen ooit met die kenmerkende rechthoekige en vierkante kunststof lego-blokjes ‘huisjes’ bouwden op een grondplaat, zijn er nu LEGO Mindstorms "Robotic Invention Systems". Daarbij bouwen slimme techneuten robots die door middel van sensoren reageren op hun omgeving, dankzij verschillende soorten programmeer-blokjes. Hebt u een klik met LEGO? V&D verkoopt LEGO dozen voor alle leeftijden en met tal van actuele thema’s.

LEGO voor alle leeftijden

Bent u op zoek naar constructiespeelgoed voor een dreumes of peuter? Met LEGO DUPLO koopt u een creatieve bouwdoos of bouwmand. Vrolijke kleuren, dieren en poppetjes met extra grote LEGO stenen voor kleine handjes van 1 tot 5 jaar. Wie de kleinere lego-blokjes aankan, start met LEGO Juniors of LEGO Classics. De laatste laat kinderen hun eigen fantasie gebruiken, zoals u vroeger zelf deed, met losse blokjes, wielen, ramen, daken enz. Er is meisjes LEGO, met thema’s als huisjes, dieren en vakantie, en jongens LEGO met allerlei voertuigen, waaronder ook een LEGO Cars serie.

Aan jonge techneuten in de dop tot en met het einde van de basisschool bieden LEGO Creator of Creator 3-in-1 een geweldige uitdaging bij het bouwen van voertuigen en andere constructies. Kinderen van 5 tot 12 jaar beleven ook prachtige avonturen met de LEGO City bouwdozen, en die van LEGO Disney, LEGO Friends en StarWars voor de boys, plus Elves voor de girls. Die series lopen over in de constructiedozen voor de leeftijd vanaf 7 jaar tot en met 16 (en ouder). Voor oudere kinderen voegt LEGO daar Harry Potter, Marvel Super Heroes en andere coole vrienden aan toe.

LEGO Technic, zelf bouwen, zelf rijden

Nu de Amsterdamse Noord-zuid lijn gereed is, is de mega-graafmachine over - met LEGO Technic bouw je hem zelf. Net als een complete Oceaanonderzoeker van LEGO, of een Rally-auto. Het gaat maar door, want de meeste bouwprojecten kunnen indien gereed weer worden afgebroken en om als andere toepassing weer in elkaar te zetten. De Technic serie is een super uitdaging voor wie van bouw- en constructiespeelgoed houdt en het geduld en inzicht heeft. Batterijen maken het functioneren van de constructie nog levensechter.

LEGO is een merk waarvan V&D nog veel meer mooie producten in het warenhuis heeft: van schoolspullen tot van alles om een kinderkamer in te richten, zoals dekbedovertrekken, kinderkasten, klokken, lampen, en meer.

Vindt u LEGO Technic leuk, dan vindt u in fischertechnik misschien ook wel uitdagend bouw- en constructiespeelgoed.