Shoppingweek
1 | 1
Filters
Prijs
-

Tileblox

Van de makers van Magformers komt ook het constructiespeelgoed Tileblox. Voor jongens betreft dit vierkante en driehoekige ‘tegeltjes’ van Tilebox Rainbow in hoogwaardig transparant plastic in alle kleuren van de regenboog. Meisjes vinden inspiratie in de Tilebox Inspiration serie, met een schakering van roze, paarse, een groen/blauwe tegeltjes. Ook deze bouwdozen maken gebruik van een gepatenteerde, 'altijd aantrekkelijk' magnetische technologie voor een unieke constructieve speelervaring. Elke vorm bevat roterende zeldzame magneten, de sterkste in hun soort en veilig ingekapseld in hoogwaardig kunststof. Dit houdt alle delen gegarandeerd op hun plek en stelt kinderen in staat naar hartelust de meest fantastische constructies te bedenken én in elkaar te bouwen.

Uw kind bouwt zelf de fraaiste constructies

Zoekt u speelgoed waarmee uw (klein)kind creatief kan bouwen, zonder gereedschap? Dan zijn er voordelige Tileblox sets van 20 delen tot en met set van ruim 100 delen. Kleurrijke magnetische geometrische tegels om zowel de mooiste 2D- als 3D-figuren te bouwen. Steeds met een duidelijke handleiding, voor bijvoorbeeld een raketbasis of een groot flatgebouw. Maar ook zonder instructie bouwen is helemaal waar het bij Tileblox om gaat. Het enige gereedschap dat uw (klein)kind nodig heeft, is zijn fantasie. Onderling zijn alle Tileblox dozen en vormen compatibel. De grotere dozen bevatten ook trapeziums, gelijkbenige driehoeken en rechthoeken - combineren maar!

Tileblox, veilig bouwen vanaf 3 jaar

Speelgoed dat tegen een stootje kan, zonder kleine delen. Met Tileblox zit u veilig. Het is een mooie zijstap of opstap naar de Magformers serie constructiespeelgoed. Of maak de switch naar het klikspeelgoed van LEGO of LEGO Technic en fischertechnik voor als uw kind wat ouder is en toe aan een nieuwe uitdaging. Waar u ook een klik mee heeft, u vindt uw constructiespeelgoed in het online warenhuis van V&D en voor u het weet thuis over de vloer als een indrukwekkend bouwwerk.