Filters

Sluban bouwsteentjes

Zo’n bouwsteentje, in de basis een vierkant plastic blokje met vier ‘nopjes’ aan de bovenkant, dat kent bijna iedereen. Wat niet iedereen weet, is dat er ook een alternatief merk bouwsteentjes is, Sluban, dat ook past op andere merken bouwblokjes. Sluban heeft een breed assortiment bouwdozen met veel verschillende thema’s, geschikt voor kinderen van ca. 6-12 jaar. Sluban is vriendelijk geprijsd bouw- en constructiespeelgoed dat sinds ongeveer 10 jaar in Nederland verkrijgbaar is. Sluban speelgoed koopt u voordelig bij V&D online, zowel voor slimme meiden als voor stoere jongens.

Sluban bouwsets voor meisjes en jongens

Meisjes vanaf groep 3 van de basisschool vinden de Sluban Girls Dream serie vast he-le-maal geweldig. Van een stoere strand quad voor nog geen 10,- tot een enorme Sluban villa die je kunt openklappen voor nog meer plezier. Inclusief 6 poppetjes, een auto en een fiets en super betaalbaar. De bouwsteentjes passen ook op bouwblokjes van andere merken dus komt een dure meisjesdroom nu misschien wel slim voordelig uit.

Vooral avontuurlijke en stoere jongens halen hun hart op met de Sluban bouwdozen. Allerlei tanks, jachtvliegtuigen en legervoertuigen bouwen ze samen met Sluban Army. Die kunnen ze mooi combineren met de marinevaartuigen en slagschepen van de Sluban Battlegroup. Of ga terug in de tijd met de historische vliegtuigen uit de tweede wereldoorlog, bouwblokjes in stoer grijs. Klikken, starten, opstijgen! Of houd het modern met de dozen van Sluban Aviation.

Met de Police op patrouille in Sluban Town

Met bouwblokjes een stad bouwen en daar met allerlei hulpvoertuigen in rond rijden. De voordelige Sluban Town bouwdozen bewijzen dat prachtig bouwen en spelen niet duur hoeft te zijn. De brandweerdiensten van Sluban Fire, en de Sluban Police en andere voertuigen patrouilleren langs de gebouwen van de stad en houden hem veilig. Ook als de formule 1 raceauto’s van je eigen Sluban Racing team door de straten racen. Of komt er een aanval van de Sluban Legend Warriors? Wie wint het gevecht?

De alternatieve bouwblokjes van Sluban koopt voordelig bij V&D online. Net als het constructiespeelgoed van LEGO en van Playmobil. V&D is van alle markten thuis en bezorgt vanaf 20.- ook gratis aan huis. Vindt u een goedkopere Sluban doos, kijk dan of u die slim combineert met een ander leuk bouwdoosje van Sluban - bijvoorbeeld als passend cadeautje voor een ander of een andere keer.