Black Friday Deals

Playmobil®

Playmobil 9460 Viztik & Vleeskop

36.95
nog 1 beschikbaar

Binnen 1-2 werkdagen in huis.

Verkoop door Speelgoedwinkel


Beschrijving
Viztik en Vleeskop zijn een onverslaanbaar duo die er steeds zijn voor Hikkert en Tandloos. Met behulp van handgebaren verslaan ze al hun vijanden! Terwijl de meeste draken nogal omstuimig zijn qua aard, is Vleeskop juist heel lief en affectief, vooral als het gaat om Viztik. Waarschijnlijk is dit ook te danken aan hun gemeenschappelijke favoriete hobby, namelijk eten!
De speelset kan ook optimaal worden gecombineerd met de PLAYMOBIL® -set Schapen schieten met Schrokàl/Rochel (art. nr. 9461, afzonderlijk verkrijgbaar).Het perfecte spel voor nog meer drakenplezier!
De set is inclusief: Viztik, Vleeskop, zadel, Viking-helm, tafel met banken, kampvuur, schapen en vele andere accessoires.
Vanaf vier jaar.

DreamWorks Dragons © 2018 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.
Meer Minder

Specificaties
Kleur Multicolor
EAN 4008789094605
Productnummer 2443

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".