Playmobil®

Playmobil 70199 Sleepwagen met motor

45.95
STAPELVOORDEEL: bestel 2 of meer items en bespaar €4.00 per extra item. 2 = €8.00 | 3 = €12.00 | 4 = €16.00 etc. Geldt voor alle items met BLAUW LABEL stapelvoordeel. Combineren is mogelijk.

Binnen 1-2 werkdagen in huis.


Beschrijving
Een motor heeft een lekke band en ligt op de hoofdweg. We moeten de PLAYMOBIL®-sleepdienst bellen. De wegenwachter springt snel in de bestuurderscabine en rijdt naar de plaats van het pechgeval. Al vanop een afstand ziet hij de motorrijder aan de kant van de weg zwaaien. Blijkbaar werd de rijweg na een ongeluk niet goed schoongemaakt en heeft hij daardoor een lekke band. Geen probleem voor de flexibele sleepdienst. Met de speciale motorsteun kan de motorfiets gemakkelijk op de rijplaat worden gereden en daar worden bevestigd. Nu vertrekt hij snel naar de werkplaats voor de reparatie. In de coole nieuwe voertuigwereld van PLAYMOBIL® zijn er veel praktische en veelzijdige voertuigen en gebouwen voor auto's, vrachtwagens, motorfietsen en dergelijke.
De speelset bevat twee PLAYMOBIL®-figuren, een sleepwagen met zwaailicht, lier en vouwplatform, een motor en vele andere extra's. Kan gecombineerd worden met afstandsbediening art. 6914.
Meer Minder

Specificaties
Kleur Multicolor
EAN 4008789701992
Productnummer 135

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".