1 | 16
Filters
Prijs
-

Playmobil

Playmobil poppetjes zijn maar 7,5 cm hoog, maar ze beleven grootse avonturen in kleine kinderhandjes. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar heeft Playmobil sinds de introductie van de eerste Playmobil figuren in 1974 een omvangrijke speelgoedlijn ontwikkeld met heel veel plastic poppetjes. En in de verschillende werelden van Playmobil beschikken die poppetjes inmiddels niet alleen over voertuigen en dieren, maar ook over huizen, ziekenhuizen, boerderijen tot met complete Playmobil kastelen met historische accessoires en bijvoorbeeld een Piratenschip. De Playmobil poppetjes kunnen precies zoveel bewegen en in hun handjes klemmen, dat kinderen ze makkelijk neerzetten of -hangen. Of u nu start met Playmobil of op zoek bent naar een prachtige uitbreidingsdoos van Playmobil, bij V&D koopt u voordelig de coolste speelkameraadjes voor uw kids.

Playmobil voor jongens, meisjes én samen

De bedenker van Playmobil bedacht speelfiguurtjes van plastic als opvolgers voor de tinnen soldaatjes die eind jaren zestig uit de gratie raakten. En daarmee zorgde Hans Beck ook voor emancipatie. Behalve Playmobil voor jongens, zijn er nu ook voor meisjes Playmobil thema’s en figuurtjes waarmee ze - samen - prachtige verhalen bedenken, zoals City Life , Princess, Dollhouse (poppenhuis), Fairies (sprookjes) en Country. Voor jongens én stoere meiden is Playmobil Action en zijn er de ridders van Playmobil Knights en de piraten van Playmobil Dragons. Er zijn goedkope doosjes Playmobil tot en met kostbare, prachtige kastelen, schepen en huizen van Playmobil en natuurlijk winkels. Kijk gerust eens rond in ónze winkel, er zit vast iets bij voor uw Playmobil collectie.

Simpel, slim speelgoed: Playmobil. En… ACTION!

Zoals de Playmobil poppetjes in de loop van de tijd kleintjes kregen (van 5cm), ontwikkelde fabrikant Brandstätter ook Playmobil voor kinderen vanaf 1,5 jaar. De zogenaamde Playmobil 1-2-3 serie, zoals een Ziekenwagen, in de gele doosjes. Of voor kinderen vanaf 2 jaar de Playmobil Sand kiepwagen. Naarmate kinderen ouder worden, neemt hun fantasie toe en beleven ze met hun Playmobil vriendjes steeds ingewikkelder avonturen. En zo geeft ogenschijnlijk simpel speelgoed juist veel plezier voor het opgroeiende kind. Ook met supergave trucjes...

Ready for action?! Met de Playmobil Service RC-module set kun je elk Playmobil RC voertuig gemakkelijk op maat besturen. De afstandbediening voor Playmobil maakt de voertuigen ook echt mobiel! Onderdeel van de Playmobil Action en City Action die bijvoorbeeld led-lichten en beweging toevoegt aan het speelplezier van uw kind.

Avonturen beleven met poppetjes kan behalve met Playmobil natuurlijk ook met het constructiespeelgoed van LEGO of de alternatieve (compatibel) bouwblokjes en poppetjes van Sluban.