Filters
Prijs
-

Ministeck

Net als met puzzels kunnen u of uw kinderen met Ministeck prachtige schilderijen maken. Ministeck is een soort speelgoed dat bestaat uit kleine kunststof mozaïeksteentjes die volgens een patroon op een grondplaat geklikt worden. Ministeck kent heel veel verschillende kleurschakeringen waardoor de voorstellingen levensecht lijken. Ministeck is een leuke bezigheid waar kinderen met plezier (en geduld) een uurtje of meer mee zoet zijn; volwassenen kunnen met de Ministeck XXL dozen wel dagen bezig zijn. Neem bijvoorbeeld het Laatste avondmaal van Ministeck, met 18.000 pinnetjes. Daarmee ziet u een afbeelding op posterformaat tot leven komen (ca 70x100 cm).

Ministeck voor kinderen vanaf 4 jaar

Een ‘pixel puzzel’ van Ministeck koopt u bij V&D al onder een tientje, in verschillende voorstellingen. Een leuk creatief cadeautje voor een kinderverjaardag of voor uw kleinkind. Ministeck is er al vanaf 300 steentjes en is goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en het concentratievermogen van kinderen vanaf 4 jaar. Ook stimuleert Ministeck hun creativiteit. Met behulp van een voorbeeld maken ze met Ministeck een haas of haan, een Nemo of Dory, of een lachende of huilende emoticon, er zijn zóveel mogelijkheden! En wat zijn die kinderen trots als ze hun voorstelling af hebben. Goed naar het voorbeeld kijken, tellen, en klikken. En zijn ze klaar voor een nieuwe puzzel, of gaat het een keer mis? Geen probleem, met het handige Ministeck hefboompje wipt uw kind of u de steentjes zo weer los van de grondplaat. Ministeck 4-in-1 dozen bieden verschillende afbeeldingen rond één thema, net als de mozaïekpuzzels van Toi-Toys. Van Toi-Toys vindt u op de speelgoedafdeling van V&D nog veel meer mooi betaalbaar speelgoed, vanaf 1,-.

Ministeck groeit met uw (klein)kinderen mee, via dozen met 500 steentjes, via 900 steentjes en bijvoorbeeld Ministeck 4-in-1 dozen rond één thema. Kijk maar eens naar de Ministeck Droompaarden met 1700 stukjes of de Jonge Dieren met 2300 stukjes.

Ministeck voor volwassenen

Wie zelf een mooie plaat wil ‘bouwen’ beleeft met Ministeck prachtig puzzelplezier. Ministeck is er voor elke leeftijd. Voor grotere kinderen en volwassenen zijn er Ministeck afbeeldingen van personen en portretten - levensecht. Dieren - zoals een reebok, voertuigen - zoals de Titanic en imposante bouwwerken zoals de Brandenburger Tor in Berlijn behoren ook tot het ruime assortiment Ministeck bij V&D. Of kiest u voor een portret met Zonnebloemen of een ander landschap, een stilleven of bijbelse voorstelling. Met Ministeck komen ze stukje voor stukje tot leven. Wat komt er bij u aan de muur van de woonkamer, of van de kinderkamer?

Houden u en uw (klein)kinderen van puzzelen? Dan vindt u bij V&D online niet alleen prachtige dozen van Ministeck maar ook schitterende legpuzzels en kinderpuzzels.