Filters
Prijs
-

Magformers

De naam zegt het al: bij Magformers vorm je 3D-constructies met behulp van magneten. Vanaf een eenvoudige Magformers starter doos met My First Tiny Friends tot en met de 400-delige Expert set, de kleurrijke Magformers klikken met sterke magneetjes altijd tegen elkaar. Dit leuke speelgoed stimuleert het ruimtelijke inzicht en de creativiteit van jonge kinderen vanaf 3 jaar tot ver op de middelbare school. Fijn voor hun brein, en super voor u dat alle Magformers-producten zich uitstekend met elkaar laten combineren. Er zijn diverse geometrische vormen die perfect op elkaar aansluiten: driehoeken, vierkanten, zeshoeken, kwart-taartpunten… In vrolijke bonte kleuren, waarbij er ook voor meisjes Magformer sets zijn voor bijvoorbeeld een prinsessen kasteel of mini-huis. Hoe u zelf ook woont, V&D brengt uw Magformer constructie-speelgoed vanaf 20.- gratis bij u thuis.

Magformers laat je fantasie de vrije loop

Magformers is marktleider in magnetisch speelgoed voor kinderen. Zij zijn ervan overtuigd dat het van vitaal belang dat kinderen hun creativiteit ontwikkelen en bieden daarvoor een gepatenteerde, 'altijd aantrekkelijk' magnetische technologie voor een unieke constructieve speelervaring. Elke vorm bevat roterende zeldzame magneten, de sterkste in hun soort en veilig ingekapseld in hoogwaardig kunststof. Dit houdt alle delen gegarandeerd op hun plek en stelt kinderen in staat naar hartelust de meest fantastische constructies te bedenken én in elkaar te bouwen. Neem de grootste set, goed voor zeker meer dan 100 verschillende Magformers 3D-figuren. Wat wil uw (klein)kind bouwen? Een boot, een dier, vliegend of rollend materieel? Combineer zowel gewone als XL-basisvormen in sprankelende kleuren met wielensets of ‘dobbelsteenstukjes’. Als startersets koopt u Magformers’ 14-delige of 16- of 20-delige dozen. En dat loopt door tot Magformers 200-delig, 300-delig of zelfs 400-delige megadoos.

Allerlei vormen met Magformers

Welke constructieve uitdaging biedt u uw zoon of dochter? Magformers onderdelen variëren van grote en kleine vierkanten en driehoeken tot en met rechthoeken, gelijkbenige driehoeken, zes- en vijfhoeken, ruiten en trapeziums… Er zijn ook lichtgevende neon Magformers en een versie met Led-licht en alles klikt zó op elkaar, zonder gereedschap. Dierenvormen, gebouwen, voer-, vlieg- en vaartuigen... Met de losse (of inbegrepen) Wheelsets van Magformers komen de meest fantastisch creaties in beweging. Goed voor eindeloos speelplezier, omdat ze met Magformers elke keer weer iets anders weten te bouwen.

Houden uw kinderen van Magformers, dan vinden ze Tileblox van dezelfde fabrikant, en LEGO Technic en fischertechnik vast ook een prachtige uitdaging.