WinterSale
0 Artikelen

fischertechnik

fischertechnik schrijft men - zelfs in het Duits - al sinds de jaren zestig eigenlijk met een kleine letter. Op zoek naar een constructie- en bouwsysteem voor echt functionerende modellen? Aan fischertechnik beleven jong en oud steeds opnieuw veel plezier. Complete bouwdozen en onderdelen, u koopt ze bij V&D online. Het constructiespeelgoed van fischertechnik is leerzaam en iedere bouwdoos heeft een uitgebreide nederlandstalige handleiding. Een interessant boekje gaat dieper op diverse technieken in. Klik nu zo’n mooie bouwdoos of een van de extra’s in uw mandje en u klikt binnenkort een schitterende DYNAMIC knikkerbaan in elkaar of een ADVANCED hijskraan. Of gaat u met behulp van een zonnecel gratis bergop in een fischertechnik PROFI auto met vierwielaandrijving? Wij rijden dit schitterende speelgoed graag bij u voor.

fischertechnik, kwaliteit verkoopt zichzelf

Al meer dan 50 jaar produceert fischertechnik degelijk kunstof speelgoed met een unieke schuif/knel-constructie. De fabrikant maakt er maar weinig reclame voor en toch blijft het een succes. fischertechnik is echt een uitstekende kennismaking op schaal met hoe mechanische en elektronische technieken in de werkelijkheid werken. Ook een kennismaking met pneumatiek, hydraulica, voertuigtechniek tot en met sensoren en besturing met de PC - alles is mogelijk met fischertechnik. En met de PLUS accessoires geniet u behalve van beweging ook nog eens van licht- en geluidseffecten.

fischertechnik 3D printer, speelgoed wordt volwassenen

Natuurlijk haalt u geen kant-en-klare 3D printer van fischertechnik uit de doos. Die mag u of uw (klein)kind zelf bouwen. Aansluiten op de PC en printen maar. De software zit erbij. Driedimensionaal printen is spectaculair, zowel met de meegeleverde voorbeelden als met een zelf-ontwikkeld model. De mogelijkheden met deze 3D-printer zijn eindeloos.

Met de fischertechnik Robotics serie leert u ook met de PC een programma schrijven om uw zelfgebouwde machine, lasrobot of ponsmachine aan te sturen. Of wat al niet meer... Talent voor techniek? De handleiding helpt kinderen op weg om de grenzen van hun creativiteit te verleggen.

Van flitsende knikkerbaan tot stoere graafmachine en alle onderdelen die u daar prachtig mee combineert - uw kostbare fischertechnik dozen voor bouwen & constructie bezorgt V&D veilig en gratis bij u aan de deur.