0 Artikelen

Clicformers, het nieuwste klik-speelgoed

Clicformers bouwspeelgoed is ideaal voor de ontwikkeling van oog-hand-coördinatie van kinderen van 4-12 jaar. En is het bijgevoegde ideeënboekje uit, dan kan uw (klein)kind heerlijk aan de slag om zijn of haar eigen ideeën uit te werken. Begin gerust klein en zie hoeveel plezier Clicformers geven, hoe het de fantasie van uw kleintje prikkelt. Wat is het trots op die eerste creatie die het zelf heeft bedacht! Daarna koopt u eenvoudig een volgende Clicformer bouwdoos - ze zijn allemaal compatibel met elkaar. Combineren maar! Het begint met 30-delige Clicformer bouwsets tot en met een ‘basisset’ van 150 delen. En elke bouwdoos bevat sowieso meerdere creaties: van 4-in-1 mini-bouwset en 7-in-1 politieset tot 10-in-1 racewagenset en zo veel verder als de fantasie van uw kinderen rijkt.

Krijg je kicks met Clicformers en Clics!

Bij V&D koopt u het mooiste constructiespeelgoed. Clickformers betreft de nieuwste creatie van de makers van Magformers en Tilebox. Het komt voort uit een samenwerking met de Belgische fabrikant die in 2001 Clics op de markt bracht. Sindsdien spelen miljoenen kinderen in meer dan 40 landen met de gekleurde bouwblokjes. Men hecht veel belang aan de educatieve waarde van het constructiespeelgoed dat verschillende malen in de prijzen viel. Net als met Magformers, kunnen kinderen met zowel Clics en Clicformers als Tileblox vlakke 2D-vormen omzetten in meer dan honderd geometrische 3D-structuren. Geweldig voor de creativiteit en de ontwikkeling van de hersenen. En het speelgoed groeit vanzelf met hen mee. Binnen de series kan men de bouwdozen prima combineren.

Inspiratie uit het Clics bouwboek of een eigen creatie?

Fervente Clics-bouwers vinden inspiratie voor wel 32 verschillende meesterwerken in de nieuwe uitgave van het Clics-bouwboek. Prachtig als uw kind is uitgebouwd met z’n Clics Rollerbox 20-in-1 al dan niet in combinatie met de emmer Clics Drum 10-in-1. Zelf iets verzinnen, is natuurlijk ook prachtig.

Speelgoed dat tegen een stootje kan, zonder kleine delen. Met Clics en Clickformers zit u veilig. Het is een mooie zijstap of opstap naar de Magformers serie constructiespeelgoed, waarbij de delen via ‘magische’ ingebouwde magneetjes aan elkaar kleven. Of maak de switch naar het klikspeelgoed van LEGO of LEGO Technic en fischertechnik voor als uw kind wat ouder is en toe aan een nieuwe uitdaging. Waar u ook een klik mee heeft, u vindt uw constructiespeelgoed in het online warenhuis van V&D en voor u het weet thuis over de vloer als een indrukwekkend bouwwerk.