shoppingweekend

Cobi

Cobi World of Tanks bouwpakket Panther Warsaw 505-delig 3035

51.38

Binnen 1-2 werkdagen in huis.

Verkoop door YourStockShop


Beschrijving
Cobi World of Tanks Panther Warsaw bouwpakket

Dit is een historisch accuraat model van een van de twee gloednieuwe Panther G-tanks die tijdens de vroege stadia van de Opstand van Warschau in 1944 werden veroverd door de Poolse troepen.

De Panzerkampfwagen V (of Panther) was een Duitse medium-tank die werd ingezet tijdens de Tweede Wereldoorlog aan de oostelijke en westelijke fronten in Europa van medio 1943 tot 1945, gedurende welke periode ongeveer 6000 werden vervaardigd. Het was bedoeld om Panzers III en IV te vervangen en de Sovjet T-34 te bestrijden.

Het diende echter naast de tanks en de zwaardere Tiger I tot het einde van de oorlog. Op het gebied van vuurkracht en bescherming was er weinig overeenkomst. De Panther had min of meer dezelfde motor als de Tiger I, maar had een zwaardere romp aan de voorzijde en een superieure doordringende vuurkracht, hij was ook lichter en sneller en beter op ruw terrein dan de zwaardere Tiger. Maar zijn zijpantser was zwakker waardoor het kwetsbaar was voor flankerend vuur. De Panther was bewapend met een 7,5 cm KwK 42 L / 70 kanon en twee MG34 machinegeweren.

Deze set is een prachtige toevoeging aan de uitgebreide reeks COBI-bouwstenen! Het is eenvoudig te bouwen en bevat veel extra elementen waarmee de bouwer creatief kan zijn.

Specificaties:
COBI 3035
Kleur: beige
Geslacht: jongens
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 290 x 105 mm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Inhoud:
505 Bouwsteentjes
1 Soldaat
Meer Minder

Specificaties
Kleur Beige
Materiaal Kunststof
EAN 5902251030353
Productnummer 347192

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".