Cobi

Cobi World of Tanks bouwpakket M4 Sherman 500-delig 3007A

68.61
nog 2 beschikbaar
STAPELVOORDEEL: bestel 2 of meer items en bespaar €3.00 per extra item. 1 item = geen extra korting. 2 = €6.00 | 3 = €9.00 etc.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Verkoop door YourStockShop


Beschrijving
Cobi World of Tanks M4 Sherman bouwpakket

De M4 Sherman is een op het chassis gebaseerde en vele andere kenmerken van de eerdere M3 Lee, een Amerikaanse mid-range tank uit de Tweede Wereldoorlog. Het werd onder andere gebruikt door de overheid: VS, Groot-Brittannië, Polen, de Sovjet-Unie, Canada en vele andere landen. Oorspronkelijk bewapend met een 75 mm kaliber M3 kanon, vanwege zijn betrouwbaarheid, uitstekende constructie en lage productiekosten, werd het op alle fronten van de Tweede Wereldoorlog zeer gewaardeerd.

Het miniatuurvoertuig van COBI-bouwstenen heeft talrijke beweegbare onderdelen zoals het openen van luiken, beweegbare mitrailleurs, roterende wielen en rupsbanden. Tanktoren met een neergelaten en geheven loop van geweren, kan worden gedraaid. In het achterste pantser bevindt zich een technisch mangat, dat geopend kan worden om de motortechnologie te kunnen zien.

Deze set is een prachtige toevoeging aan de uitgebreide reeks COBI-bouwstenen! Het is eenvoudig te bouwen en bevat veel extra elementen waarmee de bouwer creatief kan zijn.

Specificaties:
COBI 3007A
Kleur: groen
Geslacht: jongens
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 195 x 90 x 125 mm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Inhoud:
500 Bouwsteentjes
1 Soldaat
Meer Minder

Specificaties
Kleur Groen
Materiaal Kunststof
EAN 5902251030070
Productnummer 347178

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".