Cobi

Cobi Super Wings bouwpakket World Airport 510-delig 25132

46.98
nog 3 beschikbaar

Binnen 1-2 werkdagen in huis.


Beschrijving
Cobi Super Wings bouwpakket

Super Wings is een team van vliegtuigen die ook tot robots transformeren. Ze wonen op een groot vliegveld, op een eiland in de Stille Oceaan, van waaruit ze pakketten voor kinderen over de hele wereld verdelen. De hoofdpersoon is een rood vliegtuig genaamd Jett, dat allerlei problemen oplost en alle mensen die het nodig hebben uit de problemen haalt. Hij wordt gesteund door een hele groep van zijn trouwe vrienden.

Het model van de COBI-bouwstenen toont het gebouw van de internationale luchthaven, waarin de figuren van twee vrienden zijn gehuisvest: Jettka en Donnie. De modellen van de helden hebben beweegbare wielen die vervangen kunnen worden door robots. Ze hebben ook beweegbare handgrepen en de vluchtcontroletoren kan in verschillende richtingen worden gedraaid. De blokken zijn bedrukt met duurzame prints, die zelfs tijdens het meest intense spel niet afgeven. Het is een perfect geschenk voor alle jonge fans van de luchtvaart en Super Wings-serie.

Deze set is een prachtige toevoeging aan de uitgebreide reeks COBI-bouwstenen! Het is eenvoudig te bouwen en bevat veel extra elementen waarmee de bouwer creatief kan zijn. De blokken zijn 100% compatibel met alle toonaangevende merken van bouwstenen, zoals LEGO en Sluban.

Specificaties:
COBI 25132
Collectie: Super Wings
Kleur: multicolor
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 45 x 6 x 30,5 cm
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Inhoud:
510 Bouwstenen
Meer Minder

Specificaties
Kleur Blauw
Materiaal Kunststof
EAN 5902251251321
Productnummer 347089

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".