Mid Season Sale

Cobi

Cobi Super Wings bouwpakket Jett's Station 272-delig 25133

34.82
nog 3 beschikbaar

Binnen 1-2 werkdagen in huis.

Verkoop door YourStockShop


Beschrijving
Cobi Super Wings Jett's Station bouwpakket

Super Wings is een team van vliegtuigen die ook tot robots transformeren. Ze wonen op een groot vliegveld, op een eiland in de Stille Oceaan, van waaruit ze pakketten voor kinderen over de hele wereld verdelen. De hoofdpersoon is een rood vliegtuig genaamd Jett, dat allerlei problemen oplost en alle mensen die het nodig hebben uit de problemen haalt. Hij wordt gesteund door een hele groep van zijn trouwe vrienden.

Het model van COBI-bouwstenen toont het hangargebouw van Jettle. Het model van de held heeft beweegbare wielen die kunnen worden ingeruild voor de benen van de robot. Het heeft ook beweegbare handgrepen. De blokken zijn bedrukt met duurzame prints, die zelfs tijdens het meest intense spel niet afgeven. Het is een perfect geschenk voor alle jonge fans van de luchtvaart en Super Wings-serie.

Deze set is een prachtige toevoeging aan de uitgebreide reeks COBI-bouwstenen! Het is eenvoudig te bouwen en bevat veel extra elementen waarmee de bouwer creatief kan zijn. De blokken zijn 100% compatibel met alle toonaangevende merken van bouwstenen, zoals LEGO en Sluban.

Specificaties:
COBI 25133
Collectie: Super Wings
Kleur: rood
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 34,4 x 5,5 x 24 cm
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Inhoud:
272 Bouwstenen
Meer Minder

Specificaties
Kleur Rood
Materiaal Kunststof
EAN 5902251251338
Productnummer 347115

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".