Cobi

Cobi Historical bouwpakket Sturmpanzerwagen A7V 575-delig 2982

44.95

Binnen 1-2 werkdagen in huis (wegens Corona mogelijk vertraging in de bezorging).


Beschrijving
Cobi Historical Collection Sturmpanzerwagen A7V bouwpakket

De A7V is een Duitse tank uit de periode van de Eerste Wereldoorlog. In totaal werden ongeveer 20 exemplaren geproduceerd, die aan het einde van de oorlog op de slagvelden verschenen en geen belangrijke rol speelden in de strijd. Het voertuig was zeer weinig mobiel, het bewoog langzaam en had vaak veel fouten. In het algemeen was het een mislukte constructie. De bemanning bestond uit ongeveer 18 soldaten.

Het model van COBI-bouwstenen is een getrouwe nabootsing van zijn historische prototype. Het heeft tal van beweegbare elementen zoals wielen en rupsen, vaten met kanonnen en machinegeweren en openrijdbare mangaten. Compacte en solide constructie zorgt ervoor dat zelfs de jongste fans van bouwstenen een geweldige tijd hebben. Het is een ideaal model ook voor alle volwassenliefhebbers van geschiedenis, militaire en gepantserde wapens.

Deze set is een prachtige toevoeging aan de uitgebreide reeks COBI-bouwstenen! Het is eenvoudig te bouwen en bevat veel extra elementen waarmee de bouwer creatief kan zijn.

Specificaties:
COBI 2982
Kleur: grijs
Geslacht: jongens
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 265 x 125 x 115 mm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Inhoud:
575 Bouwsteentjes
1 Soldaat
Meer Minder

Specificaties
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
EAN 5902251029821
Productnummer 347164

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".