Mid Season Sale

Cobi

Cobi Historical bouwpakket Pancernik USS Iowa 2410-delig 4812

246.63
nog 2 beschikbaar

Binnen 1-2 werkdagen in huis.

Verkoop door tombv


Beschrijving
Cobi Historical Collection Pancernik USS Iowa bouwpakket

De USS Missouri (BB-63) is een Amerikaans slagschip van het type Iowa, ook wel "Mighty Mo" genoemd. Dit is het laatste slagschip ooit gebouwd door de Verenigde Staten. Het was aan boord van het schip op 2 september 1945 tekende de capitulatieakte van het Japanse Rijk, waarmee officieel een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Het schip nam deel aan de strijd om Iwo Jima en Okinawa en aan de Koreaanse oorlog.

Het model van COBI-bouwstenen in schaal 1:300 is een echte uitdaging voor alle bouwers. De set bestaat uit 2410 elementen en maakt de bouw van het slagschip USS Iowa (BB-61) of het tweeslagschip USS Missouri (BB-63) mogelijk. Hij is precies 91,5 cm lang en 20 cm hoog. Het wordt een unieke decoratie voor elke collectie van geschiedenis, marine en militaire liefhebbers. Het heeft beweegbare elementen zoals artillerietorens en geweertonnen, propellers en roer.

Deze set is een prachtige toevoeging aan de uitgebreide reeks COBI-bouwstenen! Het is eenvoudig te bouwen en bevat veel extra elementen waarmee de bouwer creatief kan zijn.

Specificaties:
COBI 4812
Kleur: grijs, rood
Geslacht: jongens
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 915 x 115 x 200 mm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Inhoud:
2410 Bouwsteentjes
Meer Minder

Specificaties
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
EAN 5902251048129
Productnummer 347223

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".