Cobi

Cobi Historical bouwpakket Field Gun 61-delig 2979

13.40

Binnen 1-2 werkdagen in huis.


Beschrijving
Cobi Historical Collection Field Gun bouwpakket

Het Franse veldkanon werd rond de eeuwwisseling van de 19e en 20e eeuw gemaakt. Het werd onder andere ook gebruikt als een basisveldkanon van het Poolse leger in het interbellum en tijdens de Defensieve Oorlog van 1939.

De set werd gepubliceerd ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van het herwinnen van de onafhankelijkheid van Polen. De afbeelding toont een Poolse artillerist uit het blauwe leger van generaal Haller die een Frans 75 mm veldkanon bedient. De set bevat ook een mini-model met een fragment van een gesloopte muur en een Poolse vlag.

Deze set is een prachtige toevoeging aan de uitgebreide reeks COBI-bouwstenen! Het is eenvoudig te bouwen en bevat veel extra elementen waarmee de bouwer creatief kan zijn.

Specificaties:
COBI 2979
Kleur: groen
Geslacht: jongens
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 110 x 60 x 45 mm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Inhoud:
61 Bouwsteentjes
1 Figuur
Meer Minder

Specificaties
Kleur Groen
Materiaal Kunststof
EAN 5902251029791
Productnummer 347154

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".