Bakoba

Bouwdoos 5 47-delig

59.59

1-2 werkdagen


Beschrijving
BAKOBA Bouwdoos 5

Met deze superleuke doos kun je graafmachines, auto's, boten, kastelen, robots en nog veel meer bouwen. De doos bevat een handleiding maar je kunt ook je eigen fantasie volgen. Als je klaar bent met bouwen kun je er overal mee spelen. In het zand, op het water of zelfs in bad! Het is geen probleem om de bouwstenen vies te maken, ze kunnen gewoon in de wasmachine.

Deze doos bevat 47 stukjes, inclusief de unieke LEGO-connector. Plaats de connector tussen de bouwstenen, leg er legostenen op en kijk hoe de twee merken samensmelten. Daarnaast zijn alle BAKOBA-dozen met elkaar te combineren!

Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: junior
Materiaal: schuim
Afmetingen: 44 x 44 x 9 cm (L x B x H)
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Inhoud:
47 Bouwstenen
Handleiding

Specificaties
Kleur Multicolor
Materiaal Schuim
EAN 5700002036421
Productnummer 327746

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 2,49. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Artikelen mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".