Deltas

Deltas Het orakel van de feeën - boek en kaartenset

34.93

Binnen 1-2 werkdagen in huis


Beschrijving
Het orakel van de feeën

Deze orakelkaarten zijn jouw toegang tot het magische rijk van de feeën. In elk van deze prachtig geïllustreerde kaarten zitten geheimen, inzichten en wijsheden van deze mysterieuze wezens van het licht vervat. Neem ze ter hand en vind de liefdevolle begeleiding die je zoekt. Het bijbehorende boekje onthult de geheime kennis uit het feeënrijk en laat je zien hoe je contact legt met de feeën. Ook ontdek je op welke manier je een diepgaande relatie kunt aangaan met jouw persoonlijke gidsen en bondgenoten.

Specificaties:
Auteur: Lucy Cavendish
Uitgever: Deltas
Taal: Nederlands
Bindwijze: onbekend
Verschijningsdatum: juni 2018
Druk: 1e druk
Afmetingen: 17 x 13 x 3,5 cm (L x B x H)
Aantal bladzijden: 176 bladzijden
Gewicht: 536 gram

Specificaties
Kleur Beige
Materiaal Karton
EAN 9789044750942
Productnummer 119909

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".