op=op

Deltas

Deltas Hart & ziel - Orakelkaarten

21.51

Binnen 1-2 werkdagen in huis


Beschrijving
Deltas Hart & ziel

Deze prachtige orakelkaarten van Toni-Carmine Salerno willen je begeleiden op je zoektocht naar persoonlijke groei. Ze geven je antwoord op al je vragen over de liefde, het leven en ons bestaan hier op aarde om je lichaam en geest te voeden en te inspireren. Ze moedigen je aan om diep in je hart te kijken. Dat is immers de plek waar de zaadjes van het buitengewone ontkiemen alvorens tot bloei te komen in je dagelijks leven.

Specificaties:
Auteur: Toni-Carmine Salerno
Uitgever: Deltas
Taal: Nederlands
Bindwijze: hardcover
Verschijningsdatum: februari 2018
Druk: 1e druk
Afmetingen: 15 x 15 x 3,5 cm
Aantal pagina's: 110 pagina's
Gewicht: 508 gram

Specificaties
Kleur Multicolor
Materiaal Karton
EAN 9789044749786
Productnummer 119951

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".