op=op

Deltas

Deltas de wijsheid uit het Feeënrijk - Boek en orakelkaarten

34.93

Binnen 1-2 werkdagen in huis


Beschrijving
de wijsheid uit het Feeënrijk

Het Feeënrijk is een magische plek, een wereld tussen de werelden, die veel oude en wijze wezens herbergt. Feeën, elfen, heksen en godinnen vinden hier hun thuis. De energie van deze wezens is voor ons mensen misschien vreemd en wild, maar ze is een ongelofelijke bron van wijsheid. Als je je ziel openstelt voor hun kennis, zullen ze je door je leven heen gidsen.
Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

Specificaties:
Auteur: Lucy Cavendish
Uitgever: Deltas
Taal: Nederlands
Bindwijze: onbekend
Verschijningsdatum: oktober 2015
Druk: 1e druk
Afmetingen: 17 x 13 x 3,5 cm (L x B x H)
Aantal bladzijden: 130 bladzijden
Gewicht: 504 gram

Specificaties
Kleur Multicolor
Materiaal Karton
EAN 9789044747676
Productnummer 119930

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".