op=op

Karakter Uitgevers

Karakter Uitgevers De 13 geboden - dertien dingen die mentaal sterke mensen niet doen

21.43

Binnen 1-2 werkdagen in huis


Beschrijving
De 13 geboden - dertien dingen die mentaal sterke mensen niet doen

Mentaal sterke mensen vermijden negatief gedrag, zoals zelfmedelijden, jaloezie en het spijt hebben van genomen keuzes. In plaats daarvan richten ze zich op het positieve en gaan ze de uitdagingen aan om het beste uit zichzelf te halen.

In De 13 geboden geeft Morin praktische richtlijnen om haar lezers te helpen voorkomen in de 13 grootste valkuilen te vallen. De combinatie van aansprekende voorbeelden en de nieuwste psychologische inzichten, biedt strategieën voor het voorkomen van destructieve gedachten, negatief gedrag en neerslachtige emoties voor iedereen, zodat de weg naar geluk en succes vrij is en je op een positieve manier werkt aan de kansen die je geboden worden.

Specificaties:
Auteur: Amy Morin
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Taal: Nederlands
Bindwijze: paperback
Verschijningsdatum: april 2015
Druk: 1e druk
Aantal pagina's: 320 pagina's
Illustraties: zonder illustraties
ISBN13: 9789045204680
Afmetingen: 21,5 x 14 x 2,9 cm

Specificaties
EAN 9789045204680
Productnummer 264265

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".