Deltas

Deltas feel good werkschrift - positieve psychologie

19.65

Binnen 1-2 werkdagen in huis


Beschrijving
Deltas feel good werkschrift - positieve psychologie

De positieve psychologie interesseert zich op een wetenschappelijke manier voor de ontwikkeling en het welzijn van mensen en organisaties, eerder dan voor hun leed of problemen. Deze stroming kan beschouwd worden als de basis voor een wetenschap van geluk. De auteur stelt ons voor om van de theorie naar de praktijk te gaan. Want het is zo: geluk ligt ook voor jou binnen handbereik! Het is aan jou om het te vangen en vast te houden! Verschillende oefeningen in dit boekje helpen om je te richten tot het positieve en het beste in jezelf en anderen te waarderen. Ze leren dankbaar en vrijgevig te zijn en de woorden plezier, rust, tevredenheid, sereniteit... vaker in jouw woordenschat op te nemen. Zo ontdek je doeltreffende manieren om echt gelukkig te zijn!

Specificaties:
Auteur: Yves-Alexandre Thalmann
Illustrator: Jean Augagneur
Uitgever: Deltas
Taal: Nederlands
Bindwijze: paperback
Verschijningsdatum: februari 2015
Druk: 1e druk
Afmetingen: 22,1 x 17 x 0,3 cm (L x B x H)
Aantal bladzijden: 64
Gewicht: 144 gram

Specificaties
Kleur Blank
Materiaal Karton
EAN 9789044742077
Productnummer 127473

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".