Deltas

Deltas boek durf te leven!

28.79

Binnen 1-2 werkdagen in huis


Beschrijving
durf te leven! boek

Het leven is om van te genieten: liefhebben, leren, ontdekken... en dat kunnen we alleen als we onze angsten overwinnen en durven te leven! In dit boek reikt de gerenommeerde arts Rafael Santandreu je de instrumenten van cognitieve psychologie aan. Deze krachtige, wetenschappelijke methode wordt in de hele wereld efficiënt toegepast om mensen sterker en gelukkiger te maken. Aan de hand van verhalen uit zijn praktijk en privéleven laat de auteur je zien hoe een persoonlijke transformatie kan gebeuren. Met behulp van dit boek maken depressie, angst en schuldgevoelens plaats voor sereniteit en vrolijkheid. Je hebt niets nodig om gelukkig te zijn, alleen jezelf!

Specificaties:
Auteur: Rafael Santandreu
Uitgever: Deltas
Taal: Nederlands
Bindwijze: paperback
Verschijningsdatum: februari 2016
Druk: 1e druk
Aantal bladzijden: 256
Gewicht: 506 gram
Afmetingen: 22,3 x 15,6 x 1,8 cm (L x B x H)

Specificaties
Kleur Multicolor
Materiaal Karton
EAN 9789044740561
Productnummer 127370

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".