Deltas

Deltas LogicaTests

25.11

Binnen 1-2 werkdagen in huis


Beschrijving
Deltas LogicaTests

Je staat er misschien niet bij stil maar je gebruikt logica bij alles wat je doet. Zonder probleemoplossend denken zou je bijvoorbeeld niet kunnen autorijden, want wat doe je dan bij een omleiding? Een goede tekst schrijven zou ook niet lukken want hij zou geen structuur hebben. Logisch nadenken is een onmisbare vaardigheid en het goede nieuws is dat je die kunt trainen! Van ogenschijnlijk eenvoudige raadsels tot gecompliceerde denkpuzzels en cijferpatronen: in dit boek vind je meer dan 200 vraagstukken, puzzels en figuurreeksen om je logisch denkvermogen op de proef te stellen en te verbeteren. Doordat de vragen werden opgesteld door Mensa, dé wereldwijde vereniging voor hoogbegaafde mensen, zijn ze overigens de perfecte voorbereiding op professionele intelligentieproeven, officiële IQ-tests of op de toelatingsproeven van Mensa.

Specificaties:
Uitgever: Deltas
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
Aantal bladzijden: 144
Gewicht: 348 gram
Bindwijze: paperback
Afmetingen: 22 x 17 x 1,2 cm (L x B x D)

Specificaties
EAN 9789044752656
Productnummer 307008

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".