op=op

Deltas

Deltas groot spreekwoordenboek

25.11

Binnen 1-2 werkdagen in huis


Beschrijving
groot spreekwoordenboek

De Nederlandse taal is rijk aan spreekwoorden, gezegden en zegswijzen. In ons dagelijks taalgebruik duiken ze dan ook voortdurend op. Maar wat betekenen ze precies? En waar komen ze vandaan? Dit spreekwoordenboek maakt het je onmiddellijk duidelijk. Naast een alfabetische rangschikking, waarbij de betekenis van elk spreekwoord of gezegde wordt uitgelegd, vind je ook een rangschikking per thema. In dat deel wordt verklaard waar de spreekwoorden, gezegden en zegswijzen vandaan komen.Een handig naslagwerk over een van de kleurrijkste aspecten van het Nederlands, want 'spreekwoorden zijn het zout van een taal.'

Specificaties:
Auteur: Ed van Eeden
Uitgever: Deltas
Verschijningsdatum: februari 2017
Druk: 1e druk
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 240
Bindwijze: hardcover
Gewicht: 668 gram
Afmetingen: 23,1 x 16,9 x 2,4 cm (L x B x H)

Specificaties
Kleur Blauw
Materiaal Karton
EAN 9789044746990
Productnummer 127524

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".