Deltas

Deltas gezonde darmen voor een slanke lijn: het 6-wekenprogramma

32.49

Binnen 1-2 werkdagen in huis


Beschrijving
gezonde darmen voor een slanke lijn: het 6-wekenprogramma

Of we zonder moeite slank blijven of blijvend tegen de kilo's moeten vechten, wordt allemaal in onze darmen bepaald. Ontelbare bacteriën zijn ervoor verantwoordelijk hoe goed of slecht we ons eten kunnen verteren. Het slechte nieuws: wie de foute bacteriën in zijn darm heeft, wordt sneller dik. Maar er is ook goed nieuws: welke bacteriën het in de darm voor het zeggen hebben, dat kun je beïnvloeden. Met het zes weken durende programma in dit boek kun je zorgen voor een optimale darmflora en een blijvende gewichtsvermindering. De vele heerlijke recepten bestaan uitsluitend uit darmvriendelijke levensmiddelen en zijn gebaseerd op het succesvolle darmdieet van Dr. Michaela Axt-Gadermann. Naast het programma bevat het boek de laatste wetenschappelijke bevindingen uit het darmfloraonderzoek.

Specificaties:
Auteur: Michaela Axt-Gadermann
Uitgever: Deltas
Taal: Nederlands
Bindwijze: paperback
Verschijningsdatum: februari 2017
Druk: 1e druk
Aantal bladzijden: 192
Gewicht: 604 gram
Afmetingen: 23,5 x 17,2 x 1,5 cm (L x B x H)

Specificaties
Kleur Groen
Materiaal Karton
EAN 9789044747430
Productnummer 117298

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".