Mobielen

Op welke leeftijd is uw kind toe aan een mobieltje? V&D vindt dat u daar niet jong genoeg mee kunt beginnen. Sterker nog, een mooie mobiel is een prachtig kraamcadeautje. Vanzelfsprekend bedoelen we daarmee een mobieltje voor boven het bed of in de box van uw (klein)kindje of dat van familie of vrienden. Babys kunnen met veel interesse kijken naar zo’n zacht draaiende mobiel boven hun hoofdje. Wat hangt eraan? Een ark van Noach met dieren, of heeft de babykamer een ander thema waar een mobiel met dino’s of vlinders of een stemmig grijs Nijntje beter bij past? Welke mobiel u wenst, u vraagt en wij draaien. Rustig - dat spreekt vanzelf.

Een rustgevende mobiel boven het bed

Op de speelgoedafdeling van V&D kunt u veel houten mobielen kopen. Bekende merken van houten speelgoed sloven zich uit en rijgen de leukste figuurtjes bij elkaar. Goki mobielen hebben vaak diverse armen en soms ook maar twee, zoals met de Prinses met eenhoorn. Ook Heimess en Small Foot mobielen mogen niet ontbreken in ons assortiment en natuurlijk zitten er daar bij met schaapjes. Of uw kindje die al kan tellen? Eén tikje ertegen en hij of zij valt toch wel lekker in slaap. Een bijzonder effect krijgt u met de Onderwaterwereld ‘glow-in-the-dark’ mobiel van Sevi. Daarmee krijgt u een wakkere baby zó onder zeil.

Chicco mobiel met een muziekje

Terwijl de smartphone voor de oudere jeugd al bijna een ‘perpetuum mobile’ is, met voortdurend muziek in hun ‘oortjes’, zijn er ook mobiels voor baby’s met een muziekje. Chicco heeft een muziekmobiel Magic Star: roze voor meisjes - blauw voor jongens. Uw baby droomt weg in zijn bedje dankzij een innoverend systeem met dubbele projectie. De projectie schijnt tegelijkertijd op de mobiel en op het plafond van de kamer en creëert een magische sfeer die de baby geruststelt. Ook ‘s nachts reageert de mobiel automatisch dankzij een geluidssensor die merkt wanneer de baby huilt. Neemt u het bovenste gedeelte van de mobiel weg dan verandert deze in een praktisch waaklampje voor aan het bed. Ouders kunnen de mobiel ook op afstand aan- en uitzetten m.b.v. de infrarood afstandsbediening. Ook bestellen doet u op afstand: u klikt de mobiel van uw keuze in één keer in uw winkelmand en kunt er gerust op zijn dat V&D hem keurig netjes bij u thuis laat bezorgen.

Gaat u een lichtje op? Kijk dan ook gerust eens bij onze andere Babyprojectors.