Pagina 1 | 1

Loopwagens

Wie vooruit wil in het leven kan daar maar beter zo vroeg mogelijk mee beginnen. Na tijgeren komt kruipen en na kruipen komen… de loopwagens - als uw kleintje een beetje wil opschieten tenminste. Bij V&D hebben we een parkeergarage vól met loopwagens en looptractors. Gaat uw kindje daar lekker mee door de kamer scheuren of met mama of papa mee op de stoep? Sommige loopwagens zijn voorzien van een afneembare duwstang, handig als de benzine opraakt, of de beentjes wat moe worden. Bijvoorbeeld de Disney Cars 4-in-1 activity racer. Die fungeert niet alleen als loopauto en duwwagen, maar haalt ú de stang eraf, dan kan u kindje erachter leren lopen en mag het fijn even in de buurt blijven? Zet er dan een schommelplank onder en het hobbelt vrolijk op en neer zonder dat het een meter verder komt.

Loopwagens met een duwfunctie. En meer…

Er zijn dus loopauto’s specifiek om op rond te rijden, waarbij uw peuter zich met de voeten aan de grond voort beweegt. Soms met een stuur dat echt werkt, zoals de Rolly Toys looptractors van verschillende bekende merken, zoals Caterpillar, John Deere en Claas. Mini-boer zoekt looptractor? Die vindt hij geheid bij V&D. En voor de boerin in de dop is er dan ook nog een roze Carabella loopauto.

Zit er geen stuur op de loopauto, maar gewoon een handvat - geen nood: dan zet uw kleintje wat meer kracht links of rechts en komt het ook waar het wil zijn. Dat is zelf handiger als het gaat om een loop/duwwagen: uw (klein)kind zit hier prachtig parmantig op, maar kan er ook prima achter leren lopen. Er zijn kunststof of plastic loop- en duwwagens te koop en houten. I’m Toys levert zijn houten loop/duwwagens met mooi gekleurde vormpjes - en een vormenpuzzel in de wagen waar die stukjes inpassen.

Rode Ferrari loopauto versus roze of lichtblauwe klassieker

V&D biedt graag voor elk wat wils. Fans van het Italiaanse steigerende paard vinden een rode Ferrari loopauto voor hun kleine Max of Maxime. Meer nostalgisch aangelegde (groot)ouders vinden een Goki retro loopwagen in baby-blauw of zacht-roze, met grote, smalle wielen. Wat het ook wordt, klik uw favoriete loopwagen in uw winkelmand en wij rijden hem binnen de kortste keren voor. Zonder voorrijkosten.