interactief speelgoed

( 17 Artikelen )
1 | 1
Filters
Prijs
-

Activity speelgoed

Voor baby’s en peuters vindt u bij V&D een prachtige collectie speelgoed die al hun zintuigen stimuleert. Zie hoe uw kleintje zich verwondert over mooie geluidjes, zachte vormen, kriebelende kroeltjes. Activity speelgoed stimuleert hen voelen, kijken, luisteren, en onvermijdelijk ook proeven. Gelukkig kan al ons babyspeelgoed een sabbel-test aan. Dus laat ze vooral hun gang gaan. Zelfs de allerkleinsten kunnen zich al prima zelf vermaken met het uitnodigende speelgoed van diverse bekende fabrikanten dat u vindt op de speelgoedafdeling van V&D. Toch weten we zeker dat u het niet kunt laten om mee te spelen. Want u bent vast net zo trots als uw babytje of dreumes wanneer die ontdekt dat een rammelaar rammelt en een pluchen beestje kan piepen als je op z’n buikje drukt.

Activity speelgoed, goed voor de oog-handcoördinatie

Spelenderwijs ontdekken wat er gebeurt als je iets aanraakt: hoor je daar een melodietje, of een dierengeluid? Hoe past dat blokje precies in dat gaatje? Duwen, draaien, gelukt! “Oma, mama, kijk, rups is klaar”. Of u nu kiest voor de onverwoestbaar bonte kleuren van Fisher-Price, het modernste interactieve kinderspeelgoed met licht en geluid van VTech, of het duurzame houten babyspeelgoed van Small Foot, activity speelgoed pakt altijd goed uit. En bij V&D vindt u nog veel meer mooie merken kinderspeelgoed die uw baby of peuter uitdagen op z’n ontdekkingsreis. Mooie melodietjes, veilige vormpjes, prachtig pluche, uw kindje kan naar hartelust experimenteren met z’n vingertjes en pretoogjes opzetten als het weer een ontdekking doet en een stapje verder komt.

Baby’s en peuters zijn dol op activiteitenspeelgoed

Vanaf de eerste weken leert een baby reageren op geluid en gaat hij of zij leren grijpen. Een ‘squeaker’ Konijn of Beer van Petit Collage, of een ander activiteitenspeeltje vormt dan prachtig oefenmateriaal. Voor in de box of op een speelkleed is een activiteitencentrum natuurlijk een mooie eerste ‘gym’ voor uw kleintje. En gaat het kruipen dan is een opblaasbare kruiprol een veilig stimulerend speelgoed. Komen er tandjes dan biedt een knijp- en bijtknuffeltje van Meiya de muis troost. Activity speelgoed vindt u ook vaak in combinatie, bijvoorbeeld met een baby walker (loopwagentje), speeltafel of zelfs ‘magisch bureau’. Muziekspeeltjes voor kleine kinderen zijn ook populair bij een Mozart of Armin van Buuren in de dop. Raakt u ook in ‘a state of trance’ als uw kindje z’n eerste muziekmix maakt?

Activity speelgoed kopen? U hoeft er de winkelstraat niet meer voor óp te lopen. Al uw stimulerende baby- en peuterspeelgoed shopt u vlug en voordelig bij V&D online.